Apricot and balsamic glazed duck leg
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Apricot and balsamic glazed duck leg

Apricot and balsamic glazed duck leg

with potato-celeriac gratin and salad

Tags:
Hvetefri
Allergener:
Sennep
Sulfitter
Selleri
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Aprikoschutney

(Inneholder Sennep)

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

60 g

Rødvinssaus

(Inneholder Sulfitter)

500 g

Poteter

1 stk

Knollselleri

(Inneholder Selleri)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

2 stk

Hvitløk

40 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

60 g

Salatblanding

75 g

Reddiker

8 g

Kyllingbuljong

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Smør (steg 5)

2 ss

Vann (steg 5)

¾ ts

Salt (steg 5)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

½ ts

Sukker (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier615 kcal
Energi (kj)2574 kj
Fett31.2 g
Mettet fett16.8 g
Karbohydrater68.2 g
Sukker20.6 g
Protein16.4 g
Natrium817.8 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekebrett
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6