Vegetarisk shawarmawrap
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk shawarmawrap

Vegetarisk shawarmawrap

med za'atar-fries og srirachamajones

Lag street food-stemning hjemme med denne vegetariske shawarmawrappen! Vi fyller tortillabrødene med srirachakremet kålsalat med rødløk og en av våre spesialiteter - vegansk kebab, som vi krydrer med en velvalgt og matchende krydderblanding. Som tilbehør serverer vi Za’atar-krydrede pommes frites med srirachamajones som dipp.

Tags:
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Soya
Sennep
Havre
Sesam
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

500 g

Poteter

½ stk

Rødløk

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

4 g

Za'atar

(Inneholder Sesam)

4 g

Panamat

100 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

20 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1046 kcal
Energi (kj)4375 kj
Fett62.6 g
Mettet fett55.8 g
Karbohydrater90.9 g
Sukker10.3 g
Protein28.5 g
Natrium460 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelte) i 1 cm fries.

Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med Za'atar [1/2 pose, 2P] og en klype salt og pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre. 

Forbered rødløk
2

I mellomtiden, skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i tynne halve skiver.

Bland løk og salt [1/2 ts | 1 ts] i en liten skål. Tilsett vann slik at løken dekkes. Vend løk i væsken og sett til side.

Stek vegansk kebab
3

Når pommes frites har 6 min igjen i ovnen, varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab, Panamat og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet.

Varm tortillabrød
4

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek. Har du ikke mikrobølgeovn, pakk tortilla inn i folie og varm i ovn i 4-5 min.

Lag salat
5

Rett før servering, hell væske av løk.

Bland halvparten av srirachamajones, kålblanding, rødløk og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en mellomstor skål.

Server
6

Anrett vegansk kebab og salat i midten av hver tortilla.

Brett hver tortilla i en burrito-form.

Server pommes frites og resterende srirachamajones som dipp på siden.