Våre matkasserHjelpGavekort
Ingefær- og soyamarinert torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og soyamarinert torsk

Ingefær- og soyamarinert torsk

med kålsalat og ovnsbakte rotgrønnsaker

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Skjem bort smaksløkene dine med denne oppskriften på honning, ingefær- og soyamarinert torsk, som med den knasende kålrabisalaten utgjør en perfekt rett. Dypp grønnsaksfries i en kremet majo, og en rett fylt med smak og aroma er komplett.

Tags:
Enkel
Melkefri
Klimasmart
Klimasmart
Under 650 kcal
Allergener:
Egg
Sennep
Fisk
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Gulrot

500 g

Poteter

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

25 g

Honning- og ingefærdressing

(Inneholder Sennep)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

75 g

Rødkål

½ stk

Kålrabi, hvit

½ stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier627 kcal
Energi (kj)2622 kj
Fett26.4 g
Mettet fett3.4 g
Karbohydrater63 g
Sukker16.5 g
Protein31.4 g
Natrium0.1 mg

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag grønnsaksfries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet og gulrot (uskrelte) i 1 cm tynne fries. 

Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.

2

I mellomtiden, skrell og skjær kålrabi [1/2 stk, 2P] i 1/2 cm staver.

Skjær vårløk [1/2 stk, 2P] i tynne skiver.

3

Bland soyasaus, honning- og ingefærdressing [1/2 pose, 2P] og olivenolje [1 ss | 2 ss] i en liten skål. 

4

Når grønnsakene har 10 min igjen i ovnen, varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Trykk fisk tørr med kjøkkenpapir. Krydre med en klype salt og pepper.

Stek fisk med ingefærmarinaden i 2-3 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet flaker seg og får en melkehvit farge.  

5

I mellomtiden, bland kålrabi, rødkål, olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt og pepper i en mellomstor skål. 

6

Anrett grønnsaksfries, kålsalat og fisk på tallerkener. Hell resterende marinade fra stekepannen over fisken.

Legg ved en klatt majones. 

Pynt salaten med vårløk.  

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image