topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sterk chilikylling

Sterk chilikylling

med pak choi-ris og srirachamajones

Kylling og ris er elsket av hele familien, og er alltid et trygt valg når maten skal raskt på bordet. Vi koker ris og blander den deretter med smør og fersk pak choi. Vi panerer kylling med vår fantastiske krydderblanding Goan Xacuti, og steker den deretter med rødløk, soyasaus, chili og søt chilisaus. Vi topper med kremet srirachamajones, og så er maten klar.

Tags:
Superrask
Rask
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Strimlet kyllingbryst

1 stk

Rødløk

1 stk

Pak choi

8 g

Goan xacuti

40 g

Søt chilisaus

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

½ g

Chiliflak

150 g

Jasminris

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

2 ss

Hvetemel (steg 2)

2 ss

Olivenolje (steg 3)

1 ss

Smør (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier922 kcal
Energi (kj)3857 kj
Fett41.6 g
Mettet fett8.7 g
Karbohydrater89.6 g
Sukker16.3 g
Protein46.6 g
Natrium0.8 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en mellomstor kjele med lokk. Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min. Fjern fra varmen.

I mellomtiden, grovhakk pak choi.

Del løk i to og skjær i tynne skiver. 

Vend kylling i mel
2

Legg kylling i en dyp tallerken og tørk lett med kjøkkenpapir.

Strø over Goan Xacuti, hvetemel [2 ss | 4 ss] og en klype salt. 

Bland godt. Sørg for at alle strimlene dekkes av melet.

Stek kylling
3

Varm opp olivenolje [2 ss | 4 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. 

Tilsett kylling og løk. Stek under omrøring i 4-5 min, eller til brunet og gjennomstekt.

Senk varmen til middels og tilsett soyasaus, chiliflak [1/2 pose, 2P] og søt chilisaus.

Vend kylling og løk i sausen.

Bland majones og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en liten skål.

TIPS: Kyllingen er ferdig når den er uten antydning av rosa i midten.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.

Server
4

Rett før servering, rør pak choi og smør [1 ss | 2 ss] sammen med risen.

Anrett ris i skåler. 

Legg kylling på toppen. 

Topp med en klatt srirachamajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image