topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy Asian Shrimp Stir-Fry

Spicy Asian Shrimp Stir-Fry

with noodles and peanuts

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Sterk
Klimasmart
Klimasmart
Allergener:
Skalldyr
Hvete
Soya
Gluten
Sulfitter
Sesam
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Reker

(Inneholder Skalldyr)

1 stk

Vårløk

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

1 stk

Pak choi

1 stk

Hvitløk

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

200 g

Sjampinjong

½ g

Chiliflak

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 3)

½ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier511 kcal
Energi (kj)2137 kj
Fett11.2 g
Mettet fett2 g
Karbohydrater72.4 g
Sukker13.4 g
Protein26.9 g
Natrium225 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1

Kok opp en kjele med saltet vann. Kok nudler i 1-2 min, til myke. Spar litt nuddelvann [1 dl | 2 dl]. Hell av resten og skyll nudler under kaldt vann. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

2

Grovhakk sjampinjong. Grovhakk pak choi. Skjær vårløk i tynne skiver, skill det grønne fra det hvite. Finhakk eller press hvitløk.

3

Krydre reker med en klype salt. Varm opp olivenolje [½ ss | 1 ss] i stekepanne på middels høy varme. Stek reker i 1-2 min på hver side, til gjennomstekte.

4

Tilsett hvitløk, chiliflak [½ pakke, 2P] og det hvite av vårløken i stekepannen og bland godt. Tilsett sopp og stek i 2-3 min. Tilsett pak choi og stek i ytterligere 1-2 min. TIPS: Liker du ikke sterk mat, kan du redusere mengden chil.

5

Rør inn asiatisk woksaus og soyasaus. Krydre med salt [½ ts | 1 ts] og en klype pepper. Tilsett nudler og nuddelvann [½ dl | 1 dl]. Bland godt, til gjennomvarmet.

6

Anrett rekewok med nudler i dype tallerkener. Strø over peanøtter og pynt med det grønne av vårløken.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image