Quick and creamy Calabrese chorizo rigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Quick and creamy Calabrese chorizo rigatoni

Quick and creamy Calabrese chorizo rigatoni

with cherry tomatoes, rucola and basil

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Egg
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

60 g

Calabresepesto

340 g

Chorizo-pølse

(Inneholder Melk)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

20 g

Ruccola

10 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

1 stk

Hvitløk

125 g

Cherrytomater

½ pose

Basilikum

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1004 kcal
Energi (kj)4200 kj
Fett55.9 g
Mettet fett23.9 g
Karbohydrater83.7 g
Sukker10.7 g
Protein37.8 g
Natrium0 mg

Redskaper

Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

1

Kok opp en kjele med saltet vann. Kok rigatoni i 11-12 min, eller til ’al dente’. Spar litt pastavann [2 dl | 4 dl] og hell av resten. Drypp en skvett olivenolje over pastaen om ønskelig, slik at den ikke klistrer seg sammen. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

2

Finhakk basilikum [½ pose, 2P]. Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk valnøtter [½ pakke, 2P]. Skyll og tørk ruccola [½ pakke, 2P].

3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 1-2 min. Tilsett hvitløk og cherrytomater og stek i ytterligere 1-2 min. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

4

Senk til middels varme og tilsett calabresepesto og matfløte [½ pakke, 2P]. Rør godt. La småkoke i 1-2 min, eller til tyknet.

5

Tilsett pastavann [1,5 dl | 3 dl], finrevet ost og basilikum [½ pakke, 2P]. Rør godt og tilsett pasta. Krydre med en klype salt og pepper.

6

Anrett pasta i dype tallerkener. Strø over valnøtter og ruccola.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image