HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSquash I Prosciutto
topBanner
Squash i prosciutto

Squash i prosciutto

med kremet perlecouscous og cherrytomater

Tags:Under 650 kcal
Allergener:melkglutenSelleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Squash

100 g

Ricotta

(Inneholdermelk)

30 g

Spinat

125 g

Cherrytomater

170 g

Perlecouscous

(Inneholdergluten)

½ stk

Rosmarin

50 g

Prosciutto

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

1 stk

Hvitløk

1 g

Chiliflak

75 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

½ pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier599 kcal
Energi (kj)2506 kj
Fett22.95 g
Mettet fett13.2 g
Karbohydrater69.34 g
Sukker10.4 g
Protein26.05 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220/200°C (varmluft). Rens squash og del i to på langs. Grav innmat ut med en skje inntil det er 1 cm igjen på alle sider, og finhakk innmat. Finhakk hvitløk. Plukk og finhakk rosmarinblader [½ stk, 2P]. Del cherrytomater i to. Grovhakk persille. 


2

Bland hakket squash, hvitløk, rosmarin, ricotta, en klype chili, en klype salt* og pepper* i en liten bolle. TIPS: Bruk mindre eller ingen chili hvis du ikke liker sterk mat. 


3

Fyll de to halve squash med ricottamix. Pakk squash inn i prosciutto og plasser på et stekebrett med bakepapir. Plasser cherrytomater ved siden av squash og bak i ovnen inntil møre, 20-25 min.


4

Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong i en kjele. Tilsett perlecouscous og senk til middels varme. La simre i 12-15 min, inntil myke men fremdeles med litt tyggemotstand. Hell overskytende vann fra. 


5

Grovhakk persille. Bland ferdig perlecouscous med persille (spar litt til pynt), spinat, creme fraiche [½ stk, 2P]. Smak til med salt* og pepper*. Bland cherrytomater forsiktig med perlecouscous. 


6

Anrett perlecouscous i skåler. Del prosciuttopakket squash i to og plasser ovenpå perlecouscous. Pynt med persille og en klype chili.