1 stk
Rødløk
1 stk
Tomat
4 stk
Naanbrød
½ pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
50 g
Revet mozzarella
(InneholderMelk)40 g
Kalamataoliven
½ pose
Basilikum
50 g
Prosciutto
Sett ovnen på 240/220°C (varmluft). Skjær rødløk og tomat i tynne skiver.
Plasser naanbrød på et stekebrett med bakepapir. TIPS: Bruk to stekebrett til 4P. Fordel hakkede tomater, hvitløk og løk [½ stk, 2P] på brødene, krydre med en klype salt* og pepper*. Fordel mozzarella, rødløk og tomat mellom brødene.
Stek naanpizza i ovnen i 10-12 min, eller inntil brødet er gyllent. TIPS: Følg nøye med, de kan fort bli brune i ovnen!
Grovhakk oliven. Plukk basilikumblader [½ stk, 2P]
Riv prosciutto i 3 cm stykker.
Anrett oliven, prosciutto og basilikumblader på pizza. Skjær i stykker og servér.