HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconProsciutto Naanizza
topBanner
Prosciutto naanizza

Prosciutto naanizza

med oliven, tomat og frisk basilikum

Tags:RaskMat på fatLett å lage
Allergener:melkgluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
10 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

4 stk

Naanbrød

(Inneholdermelk, gluten)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

50 g

Revet mozzarella

(Inneholdermelk)

40 g

Kalamataoliven

½ pose

Basilikum

50 g

Prosciutto

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier975.725 kcal
Energi (kj)4082.4333 kj
Fett32.485 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater128.5755 g
Sukker18.6 g
Protein35.1745 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240/220°C (varmluft). Skjær rødløk og tomat i tynne skiver.

2

Plasser naanbrød på et stekebrett med bakepapir. TIPS: Bruk to stekebrett til 4P. Fordel hakkede tomater, hvitløk og løk [½ stk, 2P] på brødene, krydre med en klype salt* og pepper*. Fordel mozzarella, rødløk og tomat mellom brødene.

3

Stek naanpizza i ovnen i 10-12 min, eller inntil brødet er gyllent. TIPS: Følg nøye med, de kan fort bli brune i ovnen!

4

Grovhakk oliven. Plukk basilikumblader [½ stk, 2P]

5

Riv prosciutto i 3 cm stykker.

6

Anrett oliven, prosciutto og basilikumblader på pizza. Skjær i stykker og servér.