
Plant-based mince bulgogi bowl
with fresh pak choi and carrot salad
Tags:
Rask
•Vegetar
•Sterk
•Melkefri
Allergener:
Gluten
•Bygg
•Soya
•Sesam
•Egg
•Sennep
•Hvete
•Sulfitter
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
150 g
Langkornet hvit ris
1 stk
Pak choi
1 stk
Lime
10 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Bygg, Kamut, Nøtter, Havre, Peanøtter, Rug, Spelt, Hvete)
1 stk
Gulrot
50 g
Asiatisk majones
(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
10 g
Sriracha
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
½ g
Chiliflak
Ikke inkludert i matkassen din
½ ts
Salt (steg 1)
2.5 dl
Vann (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 2)
½ ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Sukker (steg 2)
2 ss
Vann (steg 3)
1 ss
Ketchup (steg 3)
•Stekepanne
•Rivjern
•Kasserolle
Framgangsmåte

1

2

3

4