Plant-based mince bulgogi bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plant-based  mince bulgogi bowl

Plant-based mince bulgogi bowl

with fresh pak choi and carrot salad

Tags:
Rask
Vegetar
Sterk
Melkefri
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Sesam
Egg
Sennep
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

150 g

Langkornet hvit ris

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Bygg, Kamut, Nøtter, Havre, Peanøtter, Rug, Spelt, Hvete)

1 stk

Gulrot

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

10 g

Sriracha

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

½ g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

2.5 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Sukker (steg 2)

2 ss

Vann (steg 3)

1 ss

Ketchup (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier788 kcal
Energi (kj)3297 kj
Fett36.5 g
Mettet fett4.3 g
Karbohydrater85.1 g
Sukker18.7 g
Protein24 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image