topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled beef i pita

Pulled beef i pita

med granateplesalat og za'atar fries

Vi fyller opp lune pitabrød med herlig krydret pulled beef, frisk salat med granateple, calabresepesto med en liten piff og en passende klatt creme fraiche. Som tilbehør skal vi servere pommes frites krydret med vårt spennende za’atar-krydder.

Tags:
Enkel
Allergener:
Hvete
Gluten
Sesam
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

250 g

Pulled beef

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløk

½ stk

Granateple

30 g

Salatblanding

1 pose

Mynte

½ g

Chiliflak

60 g

Calabresepesto

2 stk

Pitabrød

(Inneholder Hvete, Gluten)

4 g

Za'atar

(Inneholder Sesam)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

75 ml

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier890 kcal
Energi (kj)3725 kj
Fett38.9 g
Mettet fett18.6 g
Karbohydrater98.5 g
Sukker19 g
Protein35.3 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekebrett

Framgangsmåte

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm pommes frites.

Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med Za'atar [1/2 pakke, 2P] og en klype salt og pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre. 

2

I mellomtiden, overfør pulled beef (med kraft fra pakken) i en ildfast form. Krydre med Ay Cajun-ba.

Når pommes frites har 12 min igjen, dekk den ildfaste formen med folie og bak i ovnen i 12-14 min. 

3

Skjær agurk i halvmåner.

Skjær løk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver.

Finhakk mynte.

Rull granateple [1/2 stk, 2P] hardt mot benken. Del i to. Legg i en skål fylt med vann. Plukk løs kjerner og la dem synke til bunnen. Fjern det hvite og hell av vannet.

Ha salatblanding [1/2 pose, 2P], løk, granateple, agurk, olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt i en skål. Bland rett før servering.

TIPS: Skrell granateple under vann for mindre søl.

4

Bland calabresepesto, en skvett vann og et dryss chiliflak [1/2 pose, 2P] i en liten skål.

TIPS: Noen som ikke liker sterk mat? Reduser eller dropp chili.

5

Legg pitabrød direkte på en rist. Varm i ovnen i 3-4 min, eller til gjennomvarmet.

Når pulled beef er ferdig, bruk to gafler og riv kjøttet fra hverandre.

6

Skjær av øverste del av pitabrød og fyll med pulled beef, salat, pesto og creme fraiche.

Anrett pitabrød og pommes frites på tallerkener.

Server resterende salat, pesto og creme fraiche i skåler ved siden av.