topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panamatkrydret torsk

Panamatkrydret torsk

med tabboulehsalat og hvitløksyoghurt

Tabbouleh er en bulgursalat fra Libanon som kan inneholde mange spennende ingredienser. Dagens tabboulehsalat frister med bulgur, agurk, tomat, rødløk, persille og mynte. Vi serverer vår tabbouleh med Panamatkrydret torsk, og topper alt med en frisk hvitløksyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Under 50g karbo
Allergener:
Melk
Hvete
Gluten
Selleri
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

75 ml

Yoghurt

(Inneholder Melk)

1 pose

Mynte

1 pose

Bladpersille

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløk

2 stk

Tomat

4 g

Panamat

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

½ stk

Hvitløk

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier435 kcal
Energi (kj)1821 kj
Fett14.2 g
Mettet fett3.8 g
Karbohydrater35.9 g
Sukker7.2 g
Protein32 g
Natrium408.1 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp en kjele med vann [2,5 dl | 4,5 dl].

Tilsett bulgur, grønnsaksbuljong og salt [1/4 ts | 1/2 ts], og senk til middels varme. Kok i 9-10 min, eller til mør.  

Lag hvitløksyoghurt
2

Press eller finhakk hvitløk [1/2 stk, 2P].

Bland yoghurt, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål. Sett til side.

Stek fisk
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels varme.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre Panamt og salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Stek i 2-3 min på hver side. 

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet flaker seg og er matt i midten.

Forbered råvarer
4

I mellomtiden, finhakk agurk, tomat og rødløk [1/2 stk, 2P]. 

Grovhakk persille og mynte.

Lag tabbouleh
5

Bland agurk, tomat, rødløk, persille, mynte og olivenolje [1 ss | 2 ss] i kjelen med bulgur. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

Server
6

Anrett tabbouleh i dype tallerkener.

Topp med fisk. 

Drypp over hvitløksyoghurt.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image