topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild rekekarri

Mild rekekarri

med nudler og stekt pak choi

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Dagens middag er en smakfull og aromatisk vegetarrett bestående av stekt pak choi, nudler og reker i karrisaus. Smaksopplevelsen inkluderer også et hint av ingefær og lime.

Tags:
Under 650 kcal
Barnevennlig
Allergener:
Skalldyr
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Gulrot

½ stk

Lime

150 g

Reker

(Inneholder Skalldyr)

100 ml

Kokosmelk

30 g

Rød karripasta

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Vårløk

1 g

Chiliflak

1 stk

Pak choi

150 g

Mie-nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

10 g

Ingefærpasta

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier535 kcal
Energi (kj)2239 kj
Fett19 g
Mettet fett9.4 g
Karbohydrater67.7 g
Sukker14 g
Protein21 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Kok opp en kjele med saltet vann.

Skjær lime [½ stk, 2P] i båter.

Del pak choi i to og skjær i 1 cm strimler.

Skjær gulrot (uskrelt) i 3 cm staver. 

Skjær vårløk i tynne skiver.

Grovhakk reker på et eget skjærebrett. 

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme.

Stek gulrot i 3-4 min, til mør.

Tilsett pak choi og ingefærpasta, og stek i 2 min.

Tilsett rød karripasta og stek under omrøring i ytterligere 1 min.

Lag saus
3

Senk til middels varme. Tilsett kokosmelk [½ pakke, 2P], soyasaus [½ pakke, 2P], sukker [1 ts | 2 ts] og reker. Kok opp.

Kok i 3-4 min under omrøring. Ta stekepannen av varmen.

VIKTIG: Rekene er ferdige når de er rosa på utsiden og matt i midten.

Kok nudler
4

I mellomtiden, kok nudler i 1-2 min, til myke. Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann.

Bland sammen
5

Bland nudler i stekepannen med saus. Tilsett en skvett limesaft, og smak til med salt og pepper.

Servér
6

Anrett nudler og stekte grønnsaker med saus i dype tallerkener.

Press over en skvett limesaft.

Pynt med vårløk. Strø over en klype chiliflak.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak, det er sterkt.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image