topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild rekekarri

Mild rekekarri

med nudler og stekt pak choi

Dagens middag er en smakfull og aromatisk vegetarrett bestående av stekt pak choi, nudler og reker i karrisaus. Smaksopplevelsen inkluderer også et hint av ingefær og lime.

Tags:
Kalorilett
Rask
Allergener:
Skalldyr
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Gulrot

½ stk

Lime

150 g

Reker

(Inneholder Skalldyr)

100 ml

Kokosmelk

30 g

Rød karripasta

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Vårløk

1 g

Chiliflak

1 stk

Pak choi

150 g

Mie-nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

10 g

Ingefærpasta

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier530 kcal
Energi (kj)2216 kj
Fett18.6 g
Mettet fett9 g
Karbohydrater66.9 g
Sukker13.7 g
Protein20.8 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Kok opp en kjele med saltet vann.

Skjær lime [½ stk, 2P] i båter.

Del pak choi i to og skjær i 1 cm strimler.

Skjær gulrot (uskrelt) i 3 cm staver. 

Skjær vårløk i tynne skiver.

Grovhakk reker på et eget skjærebrett. 

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

 

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme.

Stek gulrot i 3-4 min, til mør.

Tilsett pak choi og ingefærpasta, og stek i 2 min.

Tilsett rød karripasta og stek under omrøring i ytterligere 1 min.

 

Kok karri
3

Senk til middels varme. Tilsett kokosmelk [½ pakke, 2P], soyasaus [½ pakke, 2P], sukker [1 ts | 2 ts] og reker. Kok opp.

Kok i 3-4 min under omrøring. Ta stekepannen av varmen.

VIKTIG: Rekene er ferdige når de er rosa på utsiden og matt i midten.

 

Kok nudler
4

I mellomtiden, kok nudler i 4-6 min, til myke. Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann.

 

Bland sammen
5

Bland nudler i stekepannen med saus. Tilsett en skvett limesaft, og smak til med salt og pepper.

 

Server
6

Anrett nudler og stekte grønnsaker med saus i dype tallerkener.

Press over en skvett limesaft.

Pynt med vårløk. Strø over en klype chiliflak.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak, det er sterkt.

 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image