2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
8 stk
Små tortillabrød
(InneholderGluten, Hvete)1 stk
Jalapeno
½ stk
Rødløk
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
4 g
Ay Cajun-ba
(InneholderSulfitter)5 g
Tex-Mex
50 g
Majones
(InneholderEgg, Sennep)250 g
Torsk
(InneholderFisk)¼ ts
Salt (steg 2)
2 ss
Hvetemel (steg 2)
Finhakk tomat. Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Skjær jalepeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Skjær fisk i 2 cm strimler på et annet skjærebrett.
Bland hvetemel* [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] i en dyp tallerken. Vend fisk i panering, og overfør til en ren tallerken.
Varm en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek fisk i 2-3 min på hver side. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og ugjennomsiktig.
Bland majones, Ay Cajun-ba, og en skvett vann* i en liten skål. Bland tomat, rødløk og en skvett limesaft og halvdelen av koriander i en skål. Krydre med salt* og pepper*.
Vend snittet salat med en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en bolle. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tørr stekepanne.
Smør tortillabrød med cajunmajones. Fyll med salat, fisk og tomatsalat. Toppes med jalepeño og resterende koriander.