Våre matkasserHjelpGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fisketaco

Fisketaco

med syrlig kålsalat og krydret cajunmajones

Tags:
Rask
Sterk
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Egg
Sennep
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Jalapeno

½ stk

Rødløk

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

2 ss

Hvetemel (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier783 kcal
Energi (kj)3275 kj
Fett30.04 g
Mettet fett3.3 g
Karbohydrater80.44 g
Sukker9.1 g
Protein39.44 g
Natrium0.1 mg

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Finhakk tomat. Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Skjær jalepeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Skjær fisk i 2 cm strimler på et annet skjærebrett.

Panér fisk
2

Bland hvetemel* [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] i en dyp tallerken. Vend fisk i panering, og overfør til en ren tallerken.

Stek fisk
3

Varm en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek fisk i 2-3 min på hver side. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og ugjennomsiktig.

Lag cajunmajones
4

Bland majones, Ay Cajun-ba, og en skvett vann* i en liten skål. Bland tomat, rødløk og en skvett limesaft og halvdelen av koriander i en skål. Krydre med salt* og pepper*.

Varm tortillabrød
5

Vend snittet salat med en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en bolle. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tørr stekepanne.

Servér
6

Smør tortillabrød med cajunmajones. Fyll med salat, fisk og tomatsalat. Toppes med jalepeño og resterende koriander.