HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFisketaco
topBanner
Fisketaco

Fisketaco

med syrlig kålsalat og krydret cajunmajones

Tags:SterkRask
Allergener:EggSennepSulfitterglutenFisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

8 stk

Tortillabrød

(Inneholdergluten)

250 g

Torsk

(InneholderFisk)

2 stk

Tomat

5 g

Tex-Mex

1 stk

Lime, økologisk

150 g

Strimlet salat (kål, endivie, gulrot)

½ stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt* (steg 2)

2 ss

Hvetemel* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3274.8376 kj
Kalorier782.705 kcal
Fett30.043 g
Mettet fett3.3 g
Karbohydrater80.4445 g
Sukker9.1 g
Protein39.4385 g
Natrium0.1 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk tomat. Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Skjær jalepeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Skjær fisk i 2 cm strimler på et annet skjærebrett.

2

Bland hvetemel* [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] i en dyp tallerken. Vend fisk i panering, og overfør til en ren tallerken.

3

Varm en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek fisk i 2-3 min på hver side. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og ugjennomsiktig.

4

Bland majones, Ay Cajun-ba, og en skvett vann* i en liten skål. Bland tomat, rødløk og en skvett limesaft og halvdelen av koriander i en skål. Krydre med salt* og pepper*.

5

Vend snittet salat med en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en bolle. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tørr stekepanne.

6

Smør tortillabrød med cajunmajones. Fyll med salat, fisk og tomatsalat. Toppes med jalepeño og resterende koriander.