topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meksikansk fisketaco

Meksikansk fisketaco

med syrlig kålsalat og krydret cajunmajones

Ta fredagstacoen til nye høyder med en delikatessefisk i tortillaen! Sei passer perfekt til skarpe smaker som cajunmajones, jalapeno og krydderblandingen vår, Tex-Mex. Lag taco med kålsalat, tomat, lime, koriander og rødløk, og selvfølgelig panert sei. Nam!

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Sei

(Inneholder Fisk)

2 stk

Tomat

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

½ stk

Jalapeno

½ stk

Rødløk

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

2 ss

Hvetemel (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier750 kcal
Energi (kj)3140 kj
Fett34.6 g
Mettet fett4.6 g
Karbohydrater72.5 g
Sukker8.5 g
Protein33.8 g
Natrium12.5 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Finhakk tomat og rødløk [1/2 stk, 2P].

Skjær jalapeño [1/2 stk, 2P] i tynne skiver.

Grovhakk koriander.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

Skjær sei i 2 cm strimler på et eget skjærebrett. 

Panér fisk
2

Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en dyp tallerken.

Vend sei i paneringen, og overfør til en ren tallerken.

Stek fisk
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek sei i 2-3 min på hver side.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Lag cajunmajones
4

Imens fisken steker, bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann i en liten skål.

Bland tomat, rødløk, en skvett limesaft og halvparten av korianderen i en annen skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Varm tortillabrød
5

Bland strimlet salat med en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en skål.

Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovnen i 30-60 sek., eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortilla med cajunmajones.

Fyll hver tortilla med salat, panert sei og tomatsalat. 

Topp med jalapeño og resterende koriander.

TIPS: Tilsett jalapeño etter smak - det er sterkt.