HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJapansk Inspirert Noodles
topBanner
Japansk-inspirert noodles

Japansk-inspirert noodles

med asiatisk dressing & pak choi

Tags:Under 650 kcalVegetar
Allergener:SesamglutenSoya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

75 g

Sukkererter

12.5 g

Honning

2 stk

Hvitløk

1 stk

Sjalottløk

40 g

Asiatisk dressing

(InneholderSesam, gluten, Soya)

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

200 g

Pak choi

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholdergluten)

60 g

Spinat

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesamKan inneholdenøtter, peanøtter)

2 stk

Gulrot

½ stk

Chili

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje* (steg 3)

½ dl

Vann* (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier523.5475 kcal
Energi (kj)2190.5227 kj
Fett14.7351 g
Mettet fett1.9 g
Karbohydrater78.6689 g
Sukker20.4 g
Protein15.5615 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp lettsaltet vann* i en mellomstor gryte. Skjær gulrot (uskrellet) i 1 cm tykke terninger. Finhakk sjalottløk. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek løk og gulrot i 3-4 min, eller til grønnsakene begynner å bli myke.

2

Riv ingefær og hvitløk fint. Skjær pak choi i 2 cm tykke terninger. Tilsett ingefær, hvitløk og pak choi i stekepannen og stek i 1-2 min, eller til pak choi er myk og hvitløk velduftende. 

3

Senk temperatur til middels varme. Tilsett asiatisk dressing, soysasaus, vann* [½ dl | 1 dl], olivenolje* [1 ss | 2 ss], honning [½ pakke, 2P] og halvdelen av sesamfrø. La simre i 3-4 min. Smak til med salt* og pepper*.

4

Tilsett ravioli i gryten med kokende vann og kok til “al dente”, 3-4 min. Rør med jevne mellomrom. Hell vann fra, og tilsett ravioli og spinat i stekepannen. Bland godt. TIPS: “Al dente” betyr at pastaen er gjennomkokt, men fortsatt har litt tyggemotstand.

5

Del chili i to, fjern frø og skjær i tynne skiver. Skjær sukkererter i strimler på langs.

6

Anrett ravioli i skåler, sørg for å få all sausen med fra stekepannen. Dryss med sukkererter, chili og resterende sesamfrø. TIPS: Bruk mindre eller ingen chili hvis du ikke er glad i sterk mat.