topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk-inspirert noodles

Japansk-inspirert noodles

med asiatisk dressing & pak choi

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Allergener:
Soya
Gluten
Hvete
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

75 g

Sukkererter

12.5 g

Honning

2 stk

Hvitløk

1 stk

Sjalottløk

40 g

Asiatisk dressing

(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Pak choi

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

2 stk

Gulrot

½ stk

Rød chili

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

½ dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier524 kcal
Energi (kj)2191 kj
Fett14.74 g
Mettet fett1.9 g
Karbohydrater78.67 g
Sukker20.4 g
Protein15.56 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Stek løk og gulrot
1

Kok opp lettsaltet vann* i en mellomstor gryte. Skjær gulrot (uskrellet) i 1 cm tykke terninger. Finhakk sjalottløk. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek løk og gulrot i 3-4 min, eller til grønnsakene begynner å bli myke.

Stek pak choi og hvitløk
2

Riv ingefær og hvitløk fint. Skjær pak choi i 2 cm tykke terninger. Tilsett ingefær, hvitløk og pak choi i stekepannen og stek i 1-2 min, eller til pak choi er myk og hvitløk velduftende. 

Lag saus
3

Senk temperatur til middels varme. Tilsett asiatisk dressing, soysasaus, vann* [½ dl | 1 dl], olivenolje* [1 ss | 2 ss], honning [½ pakke, 2P] og halvdelen av sesamfrø. La simre i 3-4 min. Smak til med salt* og pepper*.

Kok ravioli
4

Tilsett ravioli i gryten med kokende vann og kok til “al dente”, 3-4 min. Rør med jevne mellomrom. Hell vann fra, og tilsett ravioli og spinat i stekepannen. Bland godt. TIPS: “Al dente” betyr at pastaen er gjennomkokt, men fortsatt har litt tyggemotstand.

Forbered grønnsaker
5

Del chili i to, fjern frø og skjær i tynne skiver. Skjær sukkererter i strimler på langs.

Servér
6

Anrett ravioli i skåler, sørg for å få all sausen med fra stekepannen. Dryss med sukkererter, chili og resterende sesamfrø. TIPS: Bruk mindre eller ingen chili hvis du ikke er glad i sterk mat.