Asiatiske reketacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske reketacos

Asiatiske reketacos

med bang bang-saus og syrlig pico de gallo

I dag tar vi den kulinariske turen til Asia, og du kan glede deg til spennende og smakfulle asiatiske reketacos. Vi bygger tacos med gulrot, agurk, rødkål, reker og pico de gallo, som er en spansk salsa. Vi topper alt med koriander og hjemmelaget bang bang-saus laget av søt chilisaus, srirachamajones og limesaft.

Tags:
Kalorilett
Rask
Allergener:
Skalldyr
Egg
Sennep
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Gulrot

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

150 g

Reker

(Inneholder Skalldyr)

2 g

Jorda Rundt

(Inneholder Egg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

40 g

Søt chilisaus

75 g

Rødkål

1 stk

Rødløk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier626 kcal
Energi (kj)2617 kj
Fett24.1 g
Mettet fett2.9 g
Karbohydrater76.7 g
Sukker23.4 g
Protein20 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Dersom du ikke har en mikrobølgeovn; sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær agurk og tomat i 1 cm biter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær vårløk i tynne skiver. Grovhakk koriander (spar litt til pynt). Skjær lime i båter [½ stk, 2P].

Lag pico de gallo
2

Bland tomat, grovhakket koriander, vårløk, en stor skvett limesaft og en klype salt og pepper i en skål.

Stek reker
3

Grovhakk reker på et eget skjærebrett. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek reker krydret med Jorda Rundt [½ pakke, 2P] og en klype salt i 2-3 min, til gjennomstekte.

Varm tortillabrød
4

Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikroen i 30-60 sek. Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.

Lag bang bang-saus
5

Bland søt chilisaus, srirachamajones, en skvett limesaft og en klype salt og pepper i en skål.

Server
6

Sett alt på bordet. Fyll tortillabrød med gulrot, agurk, rødkål, pico de gallo og reker. Topp med bang bang-saus og pynt med koriander. Avslutt med en skvett limesaft.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image