topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk Sloppy Joe

Amerikansk Sloppy Joe

med rødkålsslaw og ovnsbakte potetbåter

"Sloppy Joe" er en amerikansk baguette-aktig rett med kjøttdeig og løk. I dag skal vi lage en ekte Sloppy Joe med kjøttdeig, løk, rødkål og hjemmelagde pommes frites til! Dette blir garantert en ny favoritt.

Tags:
Enkel
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Soya
Bygg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

250 g

Kjøttdeig av storfe

½ stk

Vårløk

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya, Gluten, Bygg, Sennep)

6 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

500 g

Poteter

75 g

Rødkål

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 3)

½ ss

Vann* (steg 2)

1 ss

Vann (steg 4)

2 ss

Ketchup (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier885 kcal
Energi (kj)3703 kj
Fett38.9 g
Mettet fett11.7 g
Karbohydrater96.9 g
Sukker28.4 g
Protein39.1 g
Natrium198.5 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt* og pepper*, drypp over en skvett olivenolje* og bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne.

Forbered råvarer
2

Skjær vårløk [1/2 stk, 2P] i tynne skiver og separer det hvite fra det grønne. Bland majones, vann* [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt* og pepper* i en skål. Tilsett rødkål og bland godt.

Stek kjøttdeig
3

Varm opp en skvett olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek det hvite av vårløken og kjøttdeig med en klype salt i 4-5 min, til brunet. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Tilsett saus
4

Tilsett ketchup, sennep [1/2 pakke, 2P], worcestersaus og vann* [1 ss | 2 ss] under omrøring. La putre i 1 min, til lett tyknet. Smak til med salt* og pepper*. Ta stekepannen av varmen og sett til side under lokk frem til servering.

Varm burgerbrød
5

Plasser burgerbrød direkte på rist i ovnen når potetene har 4 min igjen av tiden i ovnen. Bak i 3-4 min, til gjennomvarme.

Server
6

Skjær burgerbrød i to. Fyll burger med kjøttdeig og topp med rødkålsslaw. Strø over det grønne av vårløken og lukk burgerbrødet. Server pommes frites og resterende rødkålsslaw ved siden av.