Ricotta and tomato sauce gnocchi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ricotta and tomato sauce gnocchi

Ricotta and tomato sauce gnocchi

with fresh basil and rucola

Tags:
Vegetar
•Under 650 kcal
Allergener:
Melk
•Selleri
•Egg
•Hvete
•Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Cherrytomater

1 boks

Tomatpure

50 g

Ricotta

(Inneholder Melk)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 pose

Basilikum

½ stk

Rødløk

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

350 g

Gnocchi

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

1 stk

Paprika

20 g

Ruccola

4 g

Hvitløksflørt

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

1.5 dl

Vann (steg 4)

1 ts

Sukker (steg 4)

½ ts

Salt (steg 4)

¼ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier539 kcal
Energi (kj)2255 kj
Fett16.4 g
Mettet fett5.4 g
Karbohydrater76.4 g
Sukker15.3 g
Protein18.2 g
Natrium408 mg

Redskaper

•Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image