Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
15 g
Pistasjnøtter
(Inneholder Nøtter Kan inneholde Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter, Rug, Sesam, Spelt, Hvete)
12.5 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Sjalottløk
80 g
Bearnaisesaus
(Inneholder Melk)
10 g
Pinjekjerner
(Kan inneholde Hvete, Nøtter, Peanøtter, Sesam, Bygg, Havre, Rug, Spelt)
60 g
Salatblanding
1 pose
Estragon
300 g
Laksefilet
(Inneholder Fisk)
150 g
Grønne bønner
1 stk
Sitron
400 g
Småpoteter
¼ ts
Salt til sylting
¼ ts
Sukker til sylting
¼ ts
Salt til grønnsaker
¼ ts
Salt til panering
1 ss
Olje til panering
2 ss
Vann til saus
1 ss
Smør til poteter
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Del poteter (uskrelt) i to.
Overfør til et stekebrett. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.
Skjær sjalottløk i tynne skiver.
Skjær sitron i to.
Bland sjalottløk, sitronsaft, salt og sukker i en stor skål. Sett til side.
Skjær endene av grønne bønner og skjær i 2 cm biter.
Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Rist pinjekjerner i 3-4 min, eller til gylne. Overfør til en liten skål og sett til side.
Ha en skvett olivenolje i stekepannen og varm opp på middels høy varme.
Stek grønne bønner og salt i 3-4 min, eller til møre. Overfør til en skål og sett til side.
TIPS: Kokeprosessen går raskere om det tilsettes en skvett vann til pannen.
Finhakk pistasjnøtter.
Bland salt, olivenolje, panko og pistasjnøtter i en liten skål.
Legg fisk med skinnsiden ned på et stekebrett med bakepapir. Tørk lett med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.
Topp fisk med pistasjpanering og press forsiktig ned slik at den setter seg.
Når potetene har 10 min igjen i ovnen, sett inn fisk og bak i 9-10 min, eller til gjennomstekt.
TIPS: Fisken er ferdig når den har en matt farge på innsiden.
I mellomtiden, grovhakk estragon.
Skyll salat.
Bland bearnaisesaus og vann i en mellomstor kjele og kok i 2-3 min, eller til gjennomvarmet.
Rett før servering, bland smør og estragon sammen med poteter. La smøret smelte.
Bland salat, olivenolje, salt, grønne bønner og pinjekjerner med sjalottløk.
Anrett fisk, poteter og salat i seksjoner på tallerkener.
Hell bearnaisesaus rundt fisken.