I kveld går den kulinariske reisen til Asia, og vi frister med en frisk nudelsalat med reddik, gulrot, lime og soyasaus. Vi topper vår salat med sprøstekt ørret, pak choi stekt med sesamfrø og søt chilisaus. Hvis det skulle være rester, smaker denne salaten også fantastisk dagen etter.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
75 g
Reddiker
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
250 g
Ørret
(Inneholder Fisk)
150 g
Mie-nudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulrot
10 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)
40 g
Søt chilisaus
½ stk
Lime
2 ss
Olivenolje (steg 5)
Kok opp en kjele med saltet vann.
Skjær reddik i kvarte biter.
Riv gulrot (uskrelt).
Grovhakk pak choi.
Halver lime [1/2 stk, 2P].
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Stek pak choi, sesamfrø og en klype salt og pepper i 2-3 min, til mykt.
Sett til side i en skål.
Kok nudler i 4 min, til møre.
Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann.
I mellomtiden, tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt.
Varm opp stekepannen på middels høy varme, og tilsett en skvett olivenolje om nødvendig.
Stek fisk med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-5 min, til gjennomstekt.
TIPS: Fisken er gjennomstekt når kjøttet har en matt farge i midten.
Bland reddiker, gulrot, nudler, soyasaus, en skvett limesaft, olivenolje [2 ss | 4 ss] og en klype salt og pepper i en skål.
Anrett nudelsalat på tallerkener.
Legg fisk og pak choi på toppen.
Hell over søt chilisaus.