Tacos fører vanligvis tankene til Mexico, men i dag skal vi lage tacos med en asiatisk vri. Vi fyller tortillabrødet med vegetardeig, rødløk, pak choi, gulrot, asiatisk woksaus og sterk srirachamajones. Dette blir en ny favoritt på fredager, eller en helt vanlig hverdag.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Gulrot
1 stk
Rødløk
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
1 stk
Pak choi
½ stk
Lime
50 g
Srirachamajones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 4)
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn. Skjær pak choi i tynne skiver. Skjær rødløk i tynne skiver.
Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek rødløk i 2-3 min, til myke. Tilsett halvparten av pak choi og stek i ytterligere 2-3 min, til mør.
Riv gulrot (uskrellet). Skjær lime i båter.
Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus, salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en skvett vann* i stekepannen. Stek i 2-3 min, eller til gjennomvarmt.
Varm tortillabrød på en tallerken i mikrobølgeovn i 30-60 sek, til gjennomvarme. Hvis du bruker ovn, dekk tortillabrød med sølvpapir og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyll hver tortilla med vegetardeig og stekte grønnsaker, revet gulrot, fersk pak choi og en klatt srirachamajones. Server limebåter ved siden av.