Sånn funker det

1. Velg matkassen din

1. Velg matkassen din

Du kan velge både antall måltider og antall personer du vil lage mat til. Bytt preferanse, hopp over uker etter sett abonnementet ditt på pause når som helst - du bestemmer.
2. Motta de ferske råvarene dine

2. Motta de ferske råvarene dine

Motta en matkasse sprengfull av ferske, ferdigporsjonerte ingredienser og inspirerende oppskrifter - akkurat når det passer deg.
3. Forbered middagen din

3. Forbered middagen din

Finn frem forkleet, slip kjøkkenkniven og gå i gang! Med oppskriftene våre er det lekende lett å lage god mat på null komma niks.

Gjør middagsplanleggingen enklere med HelloFresh-appen

app market qr code image
Velg middagene dine med få klikk
Få enkle instruksjoner mens du lager middag
Administrer det fleksible abonnementet ditt i appen
Endre enkelt leveringsdag og tidspunkt etter behov
Bestill nå og spar opptil 1549 kr!
app install image

Gode grunner til å prøve HelloFresh

 • God mat. Bedre tid.

  God mat. Bedre tid.

  God mat behøver ikke å være så komplisert. Vi har sørget for at du har alt du trenger, sånn at du ikke trenger å bruke timesvis på kjøkkenet. Bruk heller tiden på alt det som virkelig betyr noe.

 • Enkle oppskrifter. Avanserte smaker.

  Enkle oppskrifter. Avanserte smaker.

  Våre trinn for trinn-oppskrifter gjør alle til stjerner på kjøkkenet. Alle ingrediensene er porsjonert på forhånd og alt du trenger blir levert på døra, sånn at du kan servere lekre måltider på null komma niks.

 • Som du vil. Når du vil.

  Som du vil. Når du vil.

  Du kan velge en av matkassene våre, eller skreddersy din helt egen ukesmeny. Du kan få en ukentlig leveranse, eller selv velge når du vil ha matkassene dine. Vi er fleksible.

 • Et matunivers av muligheter.

  Et matunivers av muligheter.

  Velg mellom 28 oppskrifter hver uke - kombiner norske klassikere med favoritter fra hele verden, vegetariske vidundere eller velg de raskeste rettene. Mulighetene er mange.

 • Ha kontroll på middagen. Uansett hvor du er.

  Ha kontroll på middagen. Uansett hvor du er.

  Bytt ut laksepasta med karrysuppe uansett hvor du er. Last ned appen vår og få oversikt over leveransene dine, bytt ut måltider og gled deg til kommende retter.

 • Mer matglede. Mindre matsvinn.

  Mer matglede. Mindre matsvinn.

  God mat hører hjemme i magen - ikke i søpla. Med ferdigporsjonerte ingredienser er det ikke bare lettere for deg å lage mat, men vi bekjemper samtidig matsvinn sammen.

Oftest stilte spørsmål

Hvor og når leverer dere?
Vi leverer de fleste steder i Norge. Leveringstidspunktet vil variere avhengig av hvor i landet du bor, men de generelle leveringsvinduene du kan velge mellom er: Lørdag: 09:00-18:00 Søndag: 09:00-18:00 // 14:00-20:00 Mandag: 13:00-18:00 // 16:00-22:00 Tirsdag: 13:00-18:00 // 16:00-22:00
Kan jeg se måltidene uten et abonnement?
Ja, det kan du. Du kan til enhver tid stikke innom “Ukens meny”, der du kan la deg friste av lekre oppskrifter, flere uker frem i tid. Det krever verken en konto eller at du taster inn betalingsinformasjon. Uansett hvilke preferanser du velger for matkassen din (kjøtt og grønt, vegetarisk, familievennlig, kalorismart, fisk og grønnsaker, raskt og enkelt eller mest grønnsaker), kan du alltid velge mellom 28 ukentlige oppskrifter, som du kan se under “Ukens meny”.
Hvor kommer ingrediensene fra?
Vi streber etter å skaffe ferskt kjøtt fra lokale norske leverandører når det er mulig. Fisken kommer fra bærekraftig GAP, MSC eller ASC-sertifisert fiskeri. I tillegg er frukt, grønnsaker og urter alltid i Klasse 1. Vår hovedprioritet er å gi så mange kunder som mulig tilgang til ingredienser av høy kvalitet, og vi prioriterer lokale ingredienser der det er mulig. Alle leverandørene våre er nøye utvalgt og lever opp til de høyeste standardene innenfor matvaresikkerhet, bærekraft og dyrevelferd. Du kan lese mer om ingrediensene våre her.
Hva skjer hvis jeg ikke er hjemme?
Noen ganger er ikke alle kundene våre hjemme, når vi kommer for å levere matkassen deres. Det som skjer da, er at sjåførene våre prøver å få kontakt til deg via telefon, eller følger de instruksjonene du ga for levering, da du ble medlem, som for eksempel hvis du bor i en leilighet der oppgangen er låst. Uansett hva situasjonen er, så finner vi ut av det sammen, sånn at vi kan få levert matkassen din. Vi pakker kassen din med isolering og isposer, så du behøver aldri å være bekymret for at ingrediensene dine ikke skal være like ferske når de blir levert, hvis du ikke var hjemme når matkassen kom. Hvis du ikke kommer hjem før et par timer senere, kommer råvarene nemlig til å være like ferske, under normale omstendigheter. Bare husk å sette alle ingrediensene i kjøleskapet med en gang du kommer hjem, så går det bra.
Kan jeg få vite næringsinnholdet for måltidene?
Du trenger aldri å gjette hvor mange kalorier, proteiner eller karbohydrater som er i ditt HelloFresh måltid. Det står nemlig klart og tydelig på både den fysiske oppskriften og i samlingen vår av oppskrifter på hjemmesiden.For å gi deg de spesifikke tallene, bruker vi FoodWorks til å regne det ut. Næringsinnholdet vi streber etter i oppskriftene våre, er basert på det gjennomsnittlige inntaket av kcal for en voksen person. Måltidene våre inneholder omtrent 700-800 kcal, med unntak av de kalorismarte rettene våre, som alltid inneholder færre enn 650 kcal. Eventuelle allergener kan du alltid finne på hjemmesiden vår, og på listen over ingredienser. Hvis du vil vite mer, er du alltid velkommen til å kontakte oss, så utdyper vi mer enn gjerne.
Kan jeg selv velge og bytte ut måltider?
Ja, det kan du! Du kan fritt velge mellom 25 forskjellige oppskrifter hver uke. Du kan se ukens oppskrifter her Når du har bestilt matkassen din, kan du logge på kontoen din og skeddersy din egen meny.

Med HelloFresh er det enkelt å lage gode middager hjemme.