Hva kan vi hjelpe deg med?

Våre matkasser

Kan jeg få vite næringsinnholdet for måltidene?

Du trenger aldri å gjette hvor mange kalorier, proteiner eller karbohydrater som er i ditt HelloFresh måltid. Det står nemlig klart og tydelig på både den fysiske oppskriften og i samlingen vår av oppskrifter på hjemmesiden.For å gi deg de spesifikke tallene, bruker vi FoodWorks til å regne det ut.

Næringsinnholdet vi streber etter i oppskriftene våre, er basert på det gjennomsnittlige inntaket av kcal for en voksen person. Måltidene våre inneholder omtrent 700-800 kcal, med unntak av de kalorismarte rettene våre, som alltid inneholder færre enn 650 kcal.

Eventuelle allergener kan du alltid finne på hjemmesiden vår, og på listen over ingredienser. Hvis du vil vite mer, er du alltid velkommen til å kontakte oss, så utdyper vi mer enn gjerne.

Tar dere høyde for spesifikke behov?

Du kan tilpasse menyen din etter de behovene du har, i forhold til kostholdet ditt. For eksempel kan du lett velge en meny uten kjøtt, ved å velge vegetariske retter.
Du kan også bytte ut ingrediensene med dine egne, hvis du er allergisk. Det er lett, fordi alle ingrediensene våre kommer ferdig pakket i porsjoner.

Meny preferanser vi tilbyr er:
Kjøtt og grønt, Familievennlig, Vegetarisk, Raskt og enkelt, Kalorismart, Fist og grønnsaker eller Mest grønnsaker.

Akkurat nå har vi ingen matkasser som er veganske, paleo, halal eller glutenfrie. Men hold deg oppdatert på nyheter fra HelloFresh, vi utvider og utforsker nemlig hele tiden nye områder.

Når det kommer til opplysningene våre om allergener, inkluderer disse kun de ingrediensene vi leverer og ikke de basisvarene som du har hjemme på kjøkkenet ditt. Sjekk derfor at basisvarene du skal bruke i oppskriften passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Kan jeg selv velge og bytte måltider?

Ja, det kan du! Du kan fritt velge mellom 26 forskjellige oppskrifter hver uke.

Du kan se ukens oppskrifter her.

Når du har bestilt matkassen din, kan du logge på kontoen din og skeddersy din egen meny.

Fra hjemmesiden

 1. Logg på kontoen din – de kommende bestillingene dine vil dukke opp med en gang
 2. Trykk på pilene for å bla frem til den leveringen du ønsker å endre måltider for
 3. Klikk på "Endre måltider" og deretter "-" for de måltidene du ikke ønsker i kassen og "+" for de du ønsker i stedenfor
 4. Når du er fornøyd med valget ditt, klikker du på “Bekreft bestilling”
  Hvis du ønsker å gjøre endringer, må du huske å gjøre dem senest tirsdag kl. 23:59 hvis du får matkassen din levert lørdag–søndag og onsdag kl. 23:59 hvis du får matkassen din levert mandag-tirsdag.

  Fra appen
  1. Åpne appen. Hvis du ikke har appen enda, kan du laste den ned eller bruke hjemmesiden via web.
  2. Gå til “Mine måltider” i bunnen
  3. Gå frem til den uken du ønsker å endre måltider for
  4. Klikk på "Endre måltider" og deretter "-" for de måltidene du ikke ønsker i kassen og "+" for de du ønsker i stedenfor
  5. Klikk på “Bekreft bestilling”
  6. Hvis du ønsker å gjøre endringer, må du huske å gjøre dem senest tirsdag kl. 23:59 hvis du får matkassen din levert lørdag–søndag og onsdag kl. 23:59 hvis du får matkassen din levert mandag-tirsdag.

Hvordan finner jeg gamle oppskrifter?

Kan du fortsatt smake den lekre libanesiske couscousen på tungen, men har glemt hvordan du lager den? Null problem. Du kan finne alle de tidligere oppskriftene i kokeboken vår, når du er logget inn, sånn at du kan spre matglede med alle de gamle favorittene dine.

Hvordan kan jeg gi tilbakemelding på en oppskrift?

Tilbakemeldingen din hjelper oss å bli bedre litt etter litt. Derfor er vi utrolig glade for at du vil si din mening. Du kan når som helst gi tilbakemelding på dine tidligere mottatte måltider, både via nettsiden og appen. Bare trykk på «tidligere leveranser» og ranger oppskriftene dine.

Hvilke kjøkkenredskaper trenger jeg å ha hjemme?

Vi utvikler oppskrifter som krever helt vanlige kjøkkenredskaper. Vi anbefaler at du har følgende:

 • Skjærefjøl
 • Kjøkkenkniv
 • Stekepanne
 • Kjele
 • Dørslag
 • Bakeplate
 • Bakepapir
 • Ildfast form
 • Hvitløkspresser
 • Rivjern
 • Boller

Hvor lang tid tar det å lage et måltid?

Vi vet at tiden din er dyrebar. Derfor prøver vi å utvikle oppskrifter som ikke tar mer enn 45 minutter å lage.

Hvis det skal gå litt ekstra fort kan du prøve de raske og enkle oppskriftene våre som tar maks 20 minutter å lage, eller de superraske rettene som kun tar 15 minutter.

OBS! Tidsangivelsene på oppskriftene er basert på middager til 2 personer. Hvis du lager rettene til 4 personer, vil rettene derfor ta 5-10 minutter lenger enn det som står.

God mat behøver ikke å være komplisert.

Jeg mangler et oppskriftskort – hva gjør jeg?

Oppskriftskortet vårt finner du i oppskriftsarkivet vårt og i ukemenyen din. Logg inn, velg leveringsuke og klikk deretter på oppskriften - oppskriften åpnes og du kan laste den ned som PDF. Alternativt kan du bruke appen vår. Bare logg på, gå til ukemeny, velg måltidet du vil lage og bla gjennom trinnene på telefonen.

Problemer med din matkasse? Vi er her for deg.

Kontakt oss.