Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk vegetardeigtaco

Vietnamesisk vegetardeigtaco

med mynte, peanøtter og srirachamajones

Får du heller ikke nok av taco? Kanskje det er på tide å prøve en vegetarisk variant! Vi har byttet ut de tradisjonelle meksikanske smakene med asiatiske, og har latt oss inspirere av det vietnamesiske kjøkkenet. Vi fyller tortillabrød med stekt vegetardeig i en smakrik saus med soyasaus, lime, hvitløk og ingefær. Tacoene toppes med revet gulrot, ferske mangobiter, srirachamajones, peanøtter, chili og mynte.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Peanøtter
Hvete
Soya
Gluten
Bygg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

1 stk

Mynte

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

50 g

Vegansk srirachamajones

½ stk

Rød chili

180 g

Vegetardeig

(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)

2 stk

Hvitløk

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)

2 ts

Ingefær

2 stk

Gulrot

½ stk

Mango

1 stk

Sjalottløk

Ikke inkludert i matkassen din

2 ts

Sukker til saus

1 ss

Vann til saus

2 ss

Olje til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier991 kcal
Energi (kj)4148 kj
Fett50.6 g
Mettet fett6.3 g
Karbohydrater96.5 g
Sukker26.6 g
Protein31.6 g
Natrium35 mg

Framgangsmåte

Forbered saus
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Del chili i to på langs, fjern frø og finhakk.

Skjær lime i båter.

Skrell og riv ingefær og hvitløk fint.

Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, sukker, vann og en skvett limesaft. Sett til side.

Forbered grønnsaker
2

Finhakk mynteblader.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Skjær sjalottløk i tynne skiver.

Skrell mango og del i to på hver side av stenen. Skjær deretter i 1 cm store terninger.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek sjalottløk og vegetardeig i 3-4 min, eller til løk mykner og vegetardeig er noe brunet.

Tilsett saus
4

Ta stekepannen av varmen og tilsett saus.

Varm tortillabrød
5

I mellomtiden, varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyll tortillabrød med gulrot, vegetardeig og mango.

Topp med srirachamajones og garner med peanøtter, chili og mynte.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image