Denne vietnamesiske retten med hyse og gode asiatiske smaker vil gjøre deg myk i knærne! Inviter smaksløkene dine på en uforglemmelig date med ris, avokado og forfriskende mynte og koriander.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Langkornet hvit ris
1 stk
Ingefær
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
2 stk
Hvitløk
½ stk
Mango
1 stk
Agurk
½ stk
Lime
2 stk
Gulrot
1 pose
Mynte & koriander
250 g
Hyse
(Inneholder Fisk)
½ g
Chiliflak
½ ts
Salt (steg 1)
3 dl
Vann (steg 1)
2 ts
Sukker (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 5)
Anrett ris i dype tallerkener og fordel mango, gulrot og agurk.
Legg hyse på toppen og hell saus over fisk og ris.
Topp med mynte og koriander.