Naanbrød med vegetarstrimler og tomatsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Naanbrød med vegetarstrimler og tomatsalat

Naanbrød med vegetarstrimler og tomatsalat

med søtpotetbåter og hvitløksyoghurt

Fysen på en deilig og smaksrik vegetarrett til middag? Vi frister med ovnsbakte naanbrød toppet med stekte vegetarstrimler, tomat- og koriandersalat og en kremet hvitløksyoghurt, og som om ikke det var nok, serverer vi retten med lune ovnsbakte søtpotetbåter.

Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Soya
Sennep
Havre

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Naanbrød

(Inneholder Hvete, Gluten, Melk)

450 g

Søtpotet

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

1 stk

Rødløk

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

1 stk

Hvitløk

4 g

Panamat

1 pose

Koriander

1 stk

Tomat

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til saus

¼ ts

Salt til vegetarprotein

1 ss

Smør til løk

1 ss

Smør til brød

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier952 kcal
Energi (kj)3983 kj
Fett39.6 g
Mettet fett61.4 g
Karbohydrater106.9 g
Sukker7.9 g
Protein35 g
Natrium460 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak søtpotet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær søtpotet (uskrelt) i båter.

Fordel søtpotet på et stekebrett. Hell over en skvett olivenolje, krydre med halvparten av Panamat, salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 20-30 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Bland hvitløksyoghurt
2

Finhakk eller press hvitløk.

Bland yoghurt, hvitløk, salt og en klype pepper i en liten skål. Sett til side.

Stek vegansk kebab
3

Skjær rødløk i tynne skiver.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab og løk med salt, resterende Panamat og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett smør, og fjern stekepannen fra varmen.

Lag salat
4

I mellomtiden, grovhakk tomat og koriander.

Bland tomat, koriander og en klype salt i en liten skål.

Ovnsbak naanbrød
5

Bre smør på naanbrød.

Legg naanbrød direkte på en rist i ovnen. Stek i 2-3 min, eller til gjennomvarme.

Server
6

Anrett naanbrød med vegansk kebab, løk og salat.

Topp med hvitløksyoghurt og server med søtpotetbåter.