Fysen på en deilig og smaksrik vegetarrett til middag? Vi frister med ovnsbakte naanbrød toppet med stekte vegetarstrimler, tomat- og koriandersalat og en kremet hvitløksyoghurt, og som om ikke det var nok, serverer vi retten med lune ovnsbakte søtpotetbåter.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Naanbrød
(Inneholder Hvete, Gluten, Melk)
450 g
Søtpotet
200 g
Vegansk kebab
(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)
1 stk
Rødløk
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
1 stk
Hvitløk
4 g
Panamat
1 pose
Koriander
1 stk
Tomat
½ ts
Salt til poteter
¼ ts
Salt til saus
¼ ts
Salt til vegetarprotein
1 ss
Smør til løk
1 ss
Smør til brød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær søtpotet (uskrelt) i båter.
Fordel søtpotet på et stekebrett. Hell over en skvett olivenolje, krydre med halvparten av Panamat, salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 20-30 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland yoghurt, hvitløk, salt og en klype pepper i en liten skål. Sett til side.
Skjær rødløk i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegansk kebab og løk med salt, resterende Panamat og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet.
Tilsett smør, og fjern stekepannen fra varmen.
I mellomtiden, grovhakk tomat og koriander.
Bland tomat, koriander og en klype salt i en liten skål.
Bre smør på naanbrød.
Legg naanbrød direkte på en rist i ovnen. Stek i 2-3 min, eller til gjennomvarme.
Anrett naanbrød med vegansk kebab, løk og salat.
Topp med hvitløksyoghurt og server med søtpotetbåter.