Udonnudler og vegetarstrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Udonnudler og vegetarstrimler

Udonnudler og vegetarstrimler

med sataysaus og stekte grønnsaker

Tags:
Vegetar
•Plantebasert
•Melkefri
•Plantebasert
Allergener:
Gluten
•Hvete
•Soya
•Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ g

Chiliflak

½ stk

Sprøstekt løk

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Lime

200 g

Veganske strimler

(Inneholder Soya)

50 g

Sataysaus

(Inneholder Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)

1 stk

Hvitløk

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Pak choi

1 stk

Vårløk

1 stk

Gulrot

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Mel til vegetarprotein

¼ ts

Salt til vegetarprotein

1 dl

Spart nudelvann

½ ss

Olje til nudler

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier624 kcal
Energi (kj)2610 kj
Fett14.8 g
Mettet fett3.4 g
Karbohydrater86.7 g
Sukker14.1 g
Protein30.2 g
Natrium225 mg

Framgangsmåte

Stek veganske strimler
1

Bland veganske strimler, hvetemel, Ga-laksa og salt i en mellomstor skål.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek veganske strimler i 3-4 min, eller til brunet.

Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir og sett til side.

Kok opp saltet vann i en kjele.

Forbered råvarer
2

Del løk i tynne, halve skiver.

Skjær gulrot i tynne halvmåner.

Finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk pak choi.

Skjær lime i båter.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Kok nudler
3

Kok nudler i 4-6 min, eller til møre.

Spar litt nudelvann i en kopp og hell av resten.

Skyll nudler.

Bland sataysaus og soyasaus i en liten skål. Sett til side.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

Stek grønnsaker
4

I mellomtiden, varm opp olivenolje i stekepannen brukt til veganske strimler på middels høy varme.

Stek løk og gulrot i 3-4 min, eller til mykt.

Tilsett hvitløk, pak choi og chiliflak. Stek videre i 30 sek.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Bland sammen
5

Tilsett veganske strimler, nudler, sataysaus og halvparten av nudelvannet i stekepannen. Kok i 2-3 min.

TIPS: Tilsett mer nudelvann om det ser tørt ut.

Server
6

Anrett nudler i skåler.

Topp med vårløk og sprøstekt løk. Drypp over en skvett limesaft.