Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ g
Chiliflak
½ stk
Sprøstekt løk
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Lime
200 g
Veganske strimler
(Inneholder Soya)
50 g
Sataysaus
(Inneholder Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)
1 stk
Hvitløk
150 g
Udon nudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
4 g
Ga-Laksa
1 stk
Pak choi
1 stk
Vårløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 ss
Mel til vegetarprotein
¼ ts
Salt til vegetarprotein
1 dl
Spart nudelvann
½ ss
Olje til nudler
Bland veganske strimler, hvetemel, Ga-laksa og salt i en mellomstor skål.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek veganske strimler i 3-4 min, eller til brunet.
Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir og sett til side.
Kok opp saltet vann i en kjele.
Del løk i tynne, halve skiver.
Skjær gulrot i tynne halvmåner.
Finhakk eller press hvitløk.
Grovhakk pak choi.
Skjær lime i båter.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Kok nudler i 4-6 min, eller til møre.
Spar litt nudelvann i en kopp og hell av resten.
Skyll nudler.
Bland sataysaus og soyasaus i en liten skål. Sett til side.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
I mellomtiden, varm opp olivenolje i stekepannen brukt til veganske strimler på middels høy varme.
Stek løk og gulrot i 3-4 min, eller til mykt.
Tilsett hvitløk, pak choi og chiliflak. Stek videre i 30 sek.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Tilsett veganske strimler, nudler, sataysaus og halvparten av nudelvannet i stekepannen. Kok i 2-3 min.
TIPS: Tilsett mer nudelvann om det ser tørt ut.
Anrett nudler i skåler.
Topp med vårløk og sprøstekt løk. Drypp over en skvett limesaft.