"Sloppy Joe" er en amerikansk baguette-aktig rett med kjøttdeig og løk. I dag skal vi lage en vegetarisk Sloppy Joe med vegetardeig, løk, rødkål, gulrot og hjemmelagde pommes frites til! Dette blir garantert en ny favoritt.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
1 stk
Vårløk
75 g
Rødkål
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
7.5 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
1 stk
Worcestersaus
(Inneholder Soya)
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
50 g
Srirachamajones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Gulrot
1 ss
Olivenolje (steg 3)
1 ss
Vann (steg 4)
2 ss
Ketchup (steg 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i staver.
Fordel på et stekebrett [2 trays, 4P] med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne.
I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver, og skill det hvite fra det grønne.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Visp sammen halvparten av srirachamajonesen med en skvett vann. Krydre med en klype salt og pepper. Rør inn rødkål og gulrot.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme.
Stek det hvite av vårløken og vegetardeig krydret med Ay Cajun-ba i 4-5 min, til lett brunet.
Senk til middels lav varme og rør inn ketchup [2 ss | 4 ss], sennep [1/2 pakke, 2P], worcestersaus og vann [1 ss | 2 ss]. Smak til med en klype salt og pepper. Fjern fra varmen og dekk til med lokk.
Legg briochebrød på en rist og varm i 3-4 min, til gjennomvarme.
Del burgerbrød i to og smør bunnen med resterende srirachamajones.
Fyll med vegetardeig og rødkålslaw.
Strø litt av den grønne vårløken over burgeren og resten over potetene.
Server poteter og resterende rødkålslaw på siden.