topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled bean-bowl

Vegetarisk pulled bean-bowl

med ingefærris og kremet sesammajones

Får vi friste med en smaksrik og fargerik bowl? Vi steker pulled beans, rødløk, gulrot, vårløk og paprika, og blander det med hvitløk og teriyakisaus. Vi serverer pulled beans og grønnsaker på en seng av luftig ingefærris, og topper alt med sesammajones og vårløk!

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Sesam
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvitløk

1 stk

Rødløk

1 stk

Paprika

2 stk

Gulrot

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

1 stk

Vårløk

50 g

Vegansk sesammajones

(Inneholder Gluten, Sesam, Soya, Hvete)

150 g

Langkornet hvit ris

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)

½ stk

Lime

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

½ ss

Smør (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Vann (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier894 kcal
Energi (kj)3742 kj
Fett36 g
Mettet fett5.8 g
Karbohydrater100.3 g
Sukker24.9 g
Protein38 g
Natrium224 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ingefærris
1

Riv ingefær (uskrelt) fint.

Smelt smør [1/2 ss | 1 ss] i en mellomstor kjele på middels varme.

Tilsett ingefær [2 ts | 4 ts] og stek i 1-2 min, eller til velduftende.

Tilsett vann [3 dl | 5 1/2 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Kok under lokk på lav varme i 10 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes. 

Forbered grønnsaker
2

Press eller finhakk hvitløk.

Skjær rødløk i tynne skiver.

Skjær paprika i 2 cm store terninger.

Skjær gulrot (uskrelt) i tynne, halve skiver.

Skjær vårløk i tynne skiver og skill det hvite fra det grønne.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek rødløk, gulrot, det hvite av vårløken og paprika i 3-4 min, eller til møre.

Stek pulled beans
4

Tilsett hvitløk, pulled beans, Ginger-Ninja, salt [1/ 4 ts | 1/ 2 ts] og en klype pepper i stekepannen og stek i 3-4 min, til brunet.

Tilsett teriyakisaus, en skvett limesaft og vann [2 ss | 4 ss]. Stek under omrøring til alt er gjennomvarmet. Ta stekepannen av varmen.

Bland sesammajones
5

Bland sesammajones med en skvett vann i en liten skål.

Server
6

Anrett ingefærris toppet med pulled beans og grønnsaker i dype tallerkener.

Topp med sesammajones og pynt med det grønne av vårløken.