HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Pulled Bean Bowl
topBanner
Vegetarisk pulled bean bowl

Vegetarisk pulled bean bowl

med ingefærris og kremet sesammajones

I dag skal vi lage en bowl med pulled beans og ris! Vi steker pulled beans, rødløk, gulrot, vårløk og paprika, og blander det med hvitløk og woksaus. Vi serverer pulled beans og grønnsaker med kremet ingefærris, og topper alt med sesammajones og vårløk.

Tags:RaskVegetar
Allergener:glutenSoyaEggSennepSesamSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvitløk

1 stk

Rødløk

1 stk

Rød paprika

2 stk

Gulrot

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesamKan inneholdenøtter, peanøtter)

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholdergluten, Soya, Sesam, Sulfitter)

240 g

Pulled beans

(Inneholdergluten, Soya, Egg)

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Vann* (steg 4)

½ ts

Salt* (steg 1)

1 ss

Smør* (steg 1)

3 dl

Vann* (steg 1)

1 ss

Olivenolje* (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier946.8799 kcal
Energi (kj)3961.7456 kj
Fett44.3582 g
Mettet fett8.4 g
Karbohydrater94.9016 g
Sukker25.1 g
Protein39.3378 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Riv ingefær fint. Smelt smør* [1 ss | 2 ss] i en stor kjele på middels varme. Tilsett ingefær og stek i 1-2 min. Tilsett vann* [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt* [1/2 ts | 1 ts]. Kok under lokk på lav varme i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk til servering. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket.

2

Press eller finhakk hvitløk. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær paprika i 2 cm terninger. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne, halve skiver. Skjær vårløk i tynne skiver og separer det hvite fra det grønne.

3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek løk, gulrot, det hvite av vårløken og paprika i 3-4 min, eller til møre.

4

Tilsett hvitløk, pulled beans og en klype salt* og pepper* i stekepannen og stek i 3-4 min. Tilsett asiatisk woksaus og vann* [2 ss | 4 ss] under omrøring til alt er gjennomvarmet. Ta stekepannen av varmen.

5

Bland majones, soyasaus [1/2 pakke, 2P] og sesamfrø i en liten skål. Rør godt før servering.

6

Anrett ingefærris toppet med pulled beans og grønnsaker i dype tallerkener. Drypp over sesammajones og pynt med det grønne av vårløken.