HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetariske Pirogger
topBanner
Vegetariske pirogger

Vegetariske pirogger

med kidneybønner og reddiksalat

Tags:Vegetar
Allergener:SulfitterSoyaglutenmelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Løk

2 stk

Hvitløk

1 pose

Squash

1 pakke

Bladpersille

4 g

Kidneybønner

½ boks

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

25 ml

Tomatpure

1 stk

Soyasaus

(InneholderSoya, gluten)

1 stk

Paideig

(Inneholdergluten, melk)

75 g

Agurk

1 stk

Reddiker

75 g

Gresk salatost

(Inneholdermelk)

1 stk

Sitron

Yoghurt

(Inneholdermelk)

Ikke inkludert i matkassen din

Egg* (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier745.95 kcal
Energi (kj)3121.0549 kj
Fett28.375 g
Mettet fett10.5 g
Karbohydrater82.7412 g
Sukker12.1 g
Protein21.785 g
Natrium135.7 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Finhakk løk. Finhakk eller press hvitløk. Riv squash [1/2 stk, 2P] grovt. Grovhakk persille. Skyll kidneybønner under kaldt vann* i en sil og grovhakk.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk og hvitløk i 2-3 min. Tilsett kidneybønner, squash, tomatpuré [1/2 pakker, 2P], soyasaus, Ay-Cajun-Ba, halvparten av persillen og en klype salt* og pepper*, og stek i 4-5 min.

3

Rull ut paideigen og del i fire. Legg bønnefyllet i midten av hver del og forsiktig brett paidegen sammen. Klyp endene sammen for å lukke piroggen. Forsiktig overfør til et stekebrett med bakepapir. Visp ett egg* som du pensler over piroggene. Bak i ovnen i 10 min. TIPS: Fyll én pirogg av gangen, fordi det varme fyllet vil smelte paideigen litt.

4

Riv en klype sitronskall og skjær sitron i båter. Skjær agurk i 1 cm store biter. Skjær reddiker i kvarte. Bland gresk salatost, agurk, reddiker, resterende persille, en skvett sitronsaft og olivenolje*, og en klype salt* og pepper* i en skål. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

5

Bland yoghurt, en klype sitronskall og en klype salt* og pepper* i en skål.

6

Server pirogger med redikksalat og sitrondressing på siden.