Vegetarian plant-based mexi bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Vegetarian plant-based mexi bowl

with avocado salsa salad and sour cream

Tags:
Rask
Barnevennlig
Vegetar
Allergener:
Gluten
Gerste
Soja
Schwefeldioxide und Sulfite
Milk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Langkornet hvit ris

160 g

Vegetardeig

1 stk

Paprika

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

35 g

Tomatpure

½ stk

Lime

75 ml

Rømme

1 stk

Avokado

1 stk

Tomat

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

½ dl

Vann (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier771 kcal
Energi (kj)3228 kj
Fett31.8 g
Mettet fett7.6 g
Karbohydrater85.4 g
Sukker15 g
Fiber13.8 g
Protein24.9 g
Natrium0.9 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6