Vegetardeigwok og thai-basilikum
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetardeigwok og thai-basilikum

Vegetardeigwok og thai-basilikum

med hvitløksris og cashewnøtter

Denne vegetarretten er proppet full av gode smaker, og slenges sammen på kun 20 minutter! Vi steker vegetardeig med rødløk, paprika, asiatisk woksaus, soyasaus og vår egen krydderblanding, Ga-Laksa. Woken serveres på en seng av aromatisk hvitløksris, og toppes med ristede cashewnøtter, vårløk og thaibasilikum.

Tags:
Plantebasert
Vegetar
Under 650 kcal
Allergener:
Nøtter
Gluten
Sulfitter
Hvete
Sesam
Soya
Bygg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

1 stk

Hvitløk

20 g

Cashewnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Peanøtter, Sesam)

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

4 g

Ga-Laksa

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

1 stk

Vårløk

1 stk

Paprika

1 pose

Thaibasilikum

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til steking

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

½ ss

Olje til grønnsaker

½ ts

Salt til vegetarprotein

½ dl

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier656 kcal
Energi (kj)2743 kj
Fett20.2 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater89.5 g
Sukker19 g
Protein25.3 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok hvitløksris
1

Finhakk eller press hvitløk.

Varm opp olivenolje i en mellomstor kjele på middels varme.

Fres hvitløk i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett vann og kok opp.

Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 12 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

 

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær løk i tynne skiver.

Skjær paprika i 1 cm tynne strimler.

Rist cashewnøtter
3

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Rist cashewnøtter i 3-4 min, til gylne. Legg over i en skål og sett til side.

Stek wok
4

Varm opp olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig, rødløk, paprika og salt i 4-5 min, til vegetardeig er brunet og grønnsaker er myke.

Tilsett Ga-Laksa, asiatisk woksaus, soyasaus, vann, og stek i 30 sek, til noe tyknet.

Forbered råvarer
5

I mellomtiden, skjær vårløk på skrå i tynne skiver.

Riv basilikum grovt.

Skjær lime i båter.

Server
6

Anrett hvitløksris og wok i skåler.

Dryss over cashewnøtter, vårløk og basilikum.

Server med limebåter på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image