Pizzalommer av tortillabrød er en smart løsning hvis du vil ha et raskt og godt alternativ til vanlig pizza. Vi fyller våre tortillabrød med tomatsaus, bacon, finrevet ost og fersk basilikum, så bretter vi de i to og steker dem til osten smelter. Pizzalommene serveres med en frisk ruccola- og eplesalat, hjemmelagde fries og en klatt majones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Hvitløksflørt
1 pose
Basilikum
2 stk
Tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Eple
40 g
Ruccola
100 g
Revet gouda
(Inneholder Melk)
1 boks
Tomatpure
140 g
Bacon, terninger
500 g
Poteter
½ ts
Salt til poteter
¼ ts
Salt til salat
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Sukker til saus
2 ss
Vann til saus
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje, salt og en klype pepper.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt
Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.
Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllent.
I mellomstiden, skyll ruccola.
Halver eple, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.
Bland ruccola og eple i en stor skål. Tilsett salt og olivenolje rett før servering, og bland godt.
Finhakk basilikum.
Bland tomatpure, Hvitløksflørt, sukker, en klype salt og vann i en liten skål.
Smør tomatsaus jevnt på tortillabrød. La det være igjen en 1 cm bred kant.
Fordel bacon og basilikum på den ene halvdelen av hvert tortillabrød, og topp med ost. Brett over den andre halvdelen.
Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek pizzalommer i omganger i 3-4 min på en side, til brunet. Snu forsiktig og stek videre i 3-4 min på den andre siden, til brunet og osten har smeltet.
Halver ferdigstekte pizzalommer.
Anrett fries, salat og pizzalommer på tallerkener.
Server med en klatt majones.