Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Teriyaki shrimp stir fry

with crunchy veggies and rice

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Skalldyr
Gluten
Hvete
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Langkornet hvit ris

150 g

Kongereker

(Inneholder: Skalldyr)

1 stk

Paprika

1 stk

Rødløk

200 g

Wokblanding

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder: Gluten, Hvete, Soya)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

½ ts

Salt (steg 3)

½ dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier527 kcal
Energi (kj)2205 kj
Fett9.9 g
Mettet fett1.5 g
Karbohydrater85.7 g
Sukker18.4 g
Protein18.3 g
Natrium41.4 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image