Taco er en klassiker i norske hjem, men forandring fryder! Derfor lager vi vår taco med cajunkrydrede vegetarstrimler, brunet ananas, sprø kålsalat og en syrlig pico de gallo med tomat, rødløk, koriander og liemsaft. Tacoene serveres i myke tortillabrød og toppes med srirachamajones for gi retten et lite kick.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
75 g
Rødkål
1 stk
Lime
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
g
Srirachamajones
(Inneholder Egg, Sennep)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
1 stk
Tomat
1 boks
Ananasringer
1 stk
Gulrot
1 pose
Koriander
200 g
Vegansk kebab
(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)
1 stk
Rødløk
1 ss
Olje til saus
¼ ts
Salt til saus
1 ss
Olje til slaw
¼ ts
Salt til slaw
1 ss
Mel til panering
1 ss
Vann til saus
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Finhakk rødløk, tomat og koriander.
Halver lime.
Riv gulrot grovt.
Hell væske av ananas og spar på laken. Tørk ananasringer med kjøkkenpapir.
Bland rødløk, tomat, koriander, limesaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.
Bland gulrot, rødkål, lake fra ananas, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.
Grovhakk ananas.
Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek ananas i 1-2 min, eller til lett brunet. Legg over på en tallerken.
Bland vegansk kebab, hvetemel, Ay Cajun-ba og grønnsaksbuljong i en mellomstor skål.
Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.
Stek vegansk kebab i 3-4 min, eller til brunet.
I mellomtiden, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland srirachamajones og vann i en liten skål.
Fyll tortillabrød med slaw, ananas, vegansk kebab og pico de gallo.
Topp med srirachamajones.