Taco med vegetarstrimler og brunet ananas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Taco med vegetarstrimler og brunet ananas

Taco med vegetarstrimler og brunet ananas

med pico de gallo og srirachamajones

Taco er en klassiker i norske hjem, men forandring fryder! Derfor lager vi vår taco med cajunkrydrede vegetarstrimler, brunet ananas, sprø kålsalat og en syrlig pico de gallo med tomat, rødløk, koriander og liemsaft. Tacoene serveres i myke tortillabrød og toppes med srirachamajones for gi retten et lite kick.

Tags:
Vegetar
Rask
Melkefri
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvete
Egg
Sennep
Selleri
Soya
Havre

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

75 g

Rødkål

1 stk

Lime

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Tomat

1 boks

Ananasringer

1 stk

Gulrot

1 pose

Koriander

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til saus

¼ ts

Salt til saus

1 ss

Olje til slaw

¼ ts

Salt til slaw

1 ss

Mel til panering

1 ss

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier846 kcal
Energi (kj)3541 kj
Fett38.8 g
Mettet fett53.9 g
Karbohydrater91.4 g
Sukker19.7 g
Protein28.7 g
Natrium868 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Finhakk rødløk, tomat og koriander.

Halver lime.

Riv gulrot grovt.

Hell væske av ananas og spar på laken. Tørk ananasringer med kjøkkenpapir.

Lag pico de gallo
2

Bland rødløk, tomat, koriander, limesaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Bland slaw
3

Bland gulrot, rødkål, lake fra ananas, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Stek råvarer
4

Grovhakk ananas.

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek ananas i 1-2 min, eller til lett brunet. Legg over på en tallerken.

Bland vegansk kebab, hvetemel, Ay Cajun-ba og grønnsaksbuljong i en mellomstor skål.

Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab i 3-4 min, eller til brunet.

Varm tortillabrød
5

I mellomtiden, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland srirachamajones og vann i en liten skål.

Server
6

Fyll tortillabrød med slaw, ananas, vegansk kebab og pico de gallo.

Topp med srirachamajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image