HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvinekjøtt I Persillesaus
topBanner
Svinekjøtt i persillesaus

Svinekjøtt i persillesaus

med kokte poteter og sukkerertsalat

Tags:Under 650 kcalRaskLett å lage
Allergener:Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

75 g

Sukkererter

500 g

Poteter

300 g

Svin ytrefilet

4 g

Hvitløksflørt

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

1 pose

Bladpersille

150 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier551 kcal
Energi (kj)2303 kj
Fett17.15 g
Mettet fett9.4 g
Karbohydrater54.48 g
Sukker9.6 g
Protein46.16 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Ha poteter i en kjele med saltet vann* og kok opp. Kok i 15 min, eller inntil de lett kan skjæres over med en kniv. Hell vannet fra, så det kun er poteter igjen i kjelen. Krydre med en klype salt* og pepper*, og sett til side med lokk for å holde varmen. 

2

Skjær kjøtt i 3 cm terninger. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kjøtt og Hvitløksflørt, og krydre med en klype salt* og pepper*. Rør rundt ved jevne mellomrom og stek i 3-4 min. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt. Sett til side på en tallerken. 

3

Finhakk persille. Press eller finhakk hvitløk. Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne og stek hvitløk inntil velduftende, 1-2 min. Tilsett matfløte og kyllingbuljong [½ stk, 2P]. La saus simre på lav varme i 2-3 min, inntil tyknet. 

4

Tilsett halvparten av persille i sausen og krydre med salt* [1/4 ts | ½ ts]. Tilsett kjøtt og rør rundt. 

5

Del sukkererter på langs. Bland kålmix, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en stor bolle. Bland godt sammen med hendene i 30 sek, inntil mør. Ha sukkererter i bollen. 

6

Anrett poteter og kjøtt på tallerkener. Øs over med saus og pynt med persille. Servér med salat.