Skip to main content
Kylling og rotfruktsalat i sennepssaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kylling og rotfruktsalat i sennepssaus

Kylling og rotfruktsalat i sennepssaus

med reddiksalat og sitrondressing

Våren bringer med seg friske ingredienser og sprø råvarer, og akkurat det får du her! Pannestekte kyllingbryst toppet med rømme, med smørstekte rotgrønnsaker vendt i en frisk sennepssaus. Det hele toppes med dill, salat og reddiker som forsterker vårfølelsen.

Tags:
Rask
Hvetefri
Comfort Food
Allergener:
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Kyllingbryst

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder: Egg, Sennep)

15 g

Sennep

(Inneholder: Sennep)

500 g

Poteter

2 stk

Pastinakk

37.5 g

Reddiker

1 stk

Dill

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Smør til grønnsaker

¼ ts

Salt til grønnsaker

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Vann til saus

1 ss

Olje til saus

¼ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier715 kcal
Energi (kj)2993 kj
Fett30.5 g
Mettet fett11 g
Karbohydrater71.5 g
Sukker13 g
Protein43 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Stek rotfrukter
1

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm store biter.

Skrell og skjær pastinakk i 1 cm store biter.

Smelt smør i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek potet og pastinakk med salt i 7-8 min, eller til brunet. Rør om av og til.

Legg over i en skål og hold varmt.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skyll salatblanding.

Halver reddiker.

Finhakk dill.

Bland salat
3

Bland salatblanding, reddiker, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.

Stek kylling
4

Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Tilsett kylling, og krydre med Jorda Rundt og salt.

Stek i 2 min på hver side, eller til brunet.

Senk til middels varme og stek videre i 2-3 min på hver side, eller til gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland sennepssaus
5

Bland halvparten av dillen, sennep, vann, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.

Vend potet og pastinakk i skålen.

Skjær kylling i tynne skiver.

Server
6

Anrett salat, rotfrukter og kylling på tallerkener.

Topp kylling med sitrondressing og garner med resterende dill.