På utkikk etter en rask og enkel middag? Med vår enkle pokevowl kan du nyte krydret tunfisk med srirachamajones på en seng av luftig ris, toppet med ferske grønnsaker, peanøtter og en smaksrik ponzudressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Jasminris
160 g
Tunfisk i vann
(Inneholder Fisk)
1 stk
Vårløk
50 g
Vegansk srirachamajones
150 g
Spisskål, skåret
10 g
Ingefærpasta
10 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)
10 ml
Sesamolje
(Inneholder Sesam)
1 stk
Agurk
1 stk
Avokado
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
30 ml
Ponzudressing
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten, Sulfitter)
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
¼ ts
Salt til fisk
¼ ts
Salt til slaw
1 ss
Olje til dressing
¼ ts
Salt til dressing
Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 12 min.
Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.
TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.
I mellomtiden, hell vann av tunfisk.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Bland tunfisk, vårløk, srirachamajones, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.
Bland spisskål, ingefærpasta, sesamolje, sesamfrø og salt i en mellomstor skål. Sett til side.
Grovhakk agurk.
Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.
Legg posen med peanøtter på kjøkkenbenken og knus med en kjelve eller en kjøtthammer.
Bland ponzudressing, olivenolje, salt og en klype pepper i en liten skål.
Anrett ris, tunfisk, agurk, avokado og ingefærslaw i skåler.
Topp med ponzudressing og peanøtter.