Spanish style brothy haddock and rice stew
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Spanish style brothy haddock and rice stew

with gremolata and shaved lemony fennel

Allergener:
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

1 stk

Tomat

4 g

Røkt paprikapulver

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

1 stk

Sitron

½ stk

Fennikel

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til fisk

3 dl

Vann til suppe

¼ ts

Salt til suppe

2 ss

Olje til gremolata

¼ ts

Salt til gremolata

1 ss

Olje til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier273 kcal
Energi (kj)1141 kj
Fett23 g
Mettet fett3.4 g
Karbohydrater10.8 g
Sukker7.8 g
Protein2.9 g
Natrium408.2 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6