Sous-Vide Duck Breast
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sous-Vide Duck Breast

Sous-Vide Duck Breast

with Duck-Fat Potatoes & Brussel Sprouts

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Allergener:
Milk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
35 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

280 g

Andebryst, sous vide

½ stk

Granateple

500 g

Poteter

70 g

Ruccola

4 g

Saha-Ras

1 pakke

Yoghurt

½ stk

Hvitløk

1 pose

Mynte

75 g

Reddiker

1 stk

Sitron

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier322 kcal
Energi (kj)1345 kj
Fett5.8 g
Mettet fett2.8 g
Karbohydrater58 g
Sukker14.9 g
Fiber6.2 g
Protein8.8 g

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6