Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Svin ytrefilet
500 g
Poteter
1 stk
Rødløk
250 g
Brokkoli
½ stk
Squash
1 stk
Hvitløk
40 g
Sesamfrø
1 g
Tørket timian
12.5 g
Honning
2 g
Kyllingbuljong
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
1 dl
Vann (steg 5)
Sett ovnen på 240°/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm terninger. Skjær rødløk i 6 båter. Rens squash, skjær i fire deler på langs og deretter i 1 cm terninger. Plasser poteter og grønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland sammen. Bak i ovnen i 25-30 min, eller inntil gylne.
Skjær brokkoli i små buketter. Press eller finhakk hvitløk.
Tilsett brokkoli på samme stekebrett når grønnsakene har 15 min igjen i ovnen. Drypp med en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland sammen.
Fordel sesamfrø på en tallerken. Klapp forsiktig kjøtt med kjøkkenpapir. Vend kjøtt i sesamfrø og krydre med salt* og pepper*. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøtt i 1-2 min på hver side. Sett til side på en tallerken.
Tilsett timian og hvitløk i stekepannen og stek inntil velduftende, 30 sek. Rør inn kyllingbuljong [½ stk, 2P], honning, og vann* [1 dl | 2 dl ], og skrap eventuelle kjøttstykker opp med en skje. La simre inntil saus har tyknet, 2-3 min. Krydre med salt* og pepper*. TIPS: Tilsett en skvett vann* hvis sausen er for tykk.
Skjær kjøtt i 2 cm skiver. Anrett sesampanert kjøtt, poteter og grønnsaker på tallerkener. Øs saus over kjøtt og server med aioli ved siden av.