Seared chicken breast and aubergine caponata
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Seared chicken breast and aubergine caponata

Seared chicken breast and aubergine caponata

with seasoned bulgur and carrot-rucola salad

Allergener:
Hvete
Gluten
Egg
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

85 g

Bulgur

(Inneholder: Hvete, Gluten)

300 g

Kyllingbryst

1 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

1 stk

Aubergine

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder: Egg)

35 g

Tomatpure

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

40 g

Ruccola

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

1 ss

Olje til grønnsaker

½ ts

Sukker til saus

3 dl

Vann til saus

1 ss

Ketchup til saus

¼ ts

Salt til saus

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier571 kcal
Energi (kj)2387 kj
Fett20 g
Mettet fett4.5 g
Karbohydrater44.7 g
Sukker14.5 g
Protein46 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6