Saftig cheeseburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saftig cheeseburger

Saftig cheeseburger

med karamellisert løk og sprø pommes frites

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Poteter

1 stk

Løk

1 stk

Tomat

½ stk

Salat

250 g

Kjøttdeig av storfe

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder Egg, Sennep)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

2 stk

Briochebrød

50 g

Ketchup

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Sukker (steg 2)

½ ts

Salt (steg 3)

1 stk

Egg (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier657 kcal
Energi (kj)2749 kj
Fett34.32 g
Mettet fett13.1 g
Karbohydrater50.76 g
Sukker22.4 g
Protein40.67 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak pommes frites
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til tynne pommes frites (ca. 0,5 cm). Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt med en skvett olivenolje*. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne.

Karamelliser løk
2

Del løk i to og skjær i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* [1 ss I 2 ss] i en stekepanne på middels varme. Du kan eventuelt også tilsette en klatt smør*. Stek løk i 10-12 min, rør jevnlig. Tilsett en klype salt* og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] når det er 5 min igjen.

Form burgere
3

Skjær tomat i tynne skiver. Riv av salatblader fra salat [½ stk, 2P]. Bland kjøttdeig, egg* [1 stk | 2 stk], panko, Panamat, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og en klype pepper* i en skål. Form blandingen til burgere. TIPS: Burgerne vil utvide seg under steking, så lag de litt større enn hamburgerbrødene, så blir de enklere å steke og spise.

Stek burgere
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek burgere i 5-6 min på hver side. Snu halvveis. Når burgerne har 3 min igjen, strø over mozzarella.

Varm briochebrød
5

Del burgerbrød i to og fordel på et stekebrett. Varm i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Smør burgerbrødene med ketchup. Topp med salatblad, burger, karamelliserte løk, tomat og til slutt toppen av burgerbrødet. Server pommes frites med ketchup på siden.