HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSaftig Cheeseburger
topBanner
Saftig cheeseburger

Saftig cheeseburger

med karamellisert løk og sprø pommes frites

Tags:Barnevennlig
Allergener:EggSennepglutenmelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid40 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Poteter

1 stk

Løk

1 stk

Tomat

½ stk

Hjertesalat

250 g

Kjøttdeig

4 g

Jorda Rundt

(InneholderEgg, Sennep)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

50 g

Mozzarella

(Inneholdermelk)

50 g

Briochebrød

(InneholderEgg, Sennep, gluten, melkKan inneholdesoya, sesam)

¼ ts

Ketchup

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker* (steg 2)

1 stk

Salt* (steg 3)

1 ss

Egg* (steg 3)

Olivenolje* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier657.0313 kcal
Energi (kj)2749.0188 kj
Fett34.3225 g
Mettet fett13.1 g
Karbohydrater50.7612 g
Sukker22.4 g
Protein40.6675 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til tynne pommes frites (ca. 0,5 cm). Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt med en skvett olivenolje*. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne.

2

Del løk i to og skjær i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* [1 ss I 2 ss] i en stekepanne på middels varme. Du kan eventuelt også tilsette en klatt smør*. Stek løk i 10-12 min, rør jevnlig. Tilsett en klype salt* og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] når det er 5 min igjen.

3

Skjær tomat i tynne skiver. Riv av salatblader fra salat [½ stk, 2P]. Bland kjøttdeig, egg* [1 stk | 2 stk], panko, Panamat, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og en klype pepper* i en skål. Form blandingen til burgere. TIPS: Burgerne vil utvide seg under steking, så lag de litt større enn hamburgerbrødene, så blir de enklere å steke og spise.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek burgere i 5-6 min på hver side. Snu halvveis. Når burgerne har 3 min igjen, strø over mozzarella.

5

Del burgerbrød i to og fordel på et stekebrett. Varm i ovnen i 2-3 min.

6

Smør burgerbrødene med ketchup. Topp med salatblad, burger, karamelliserte løk, tomat og til slutt toppen av burgerbrødet. Server pommes frites med ketchup på siden.