Roasted Scandi salmon feast and dill sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Roasted Scandi salmon feast and dill sauce

Roasted Scandi salmon feast and dill sauce

with roasted potatoes and fennel salad

Tags:
Hvetefri
Allergener:
Sulfitter
Nøtter
Melk
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødbeter, ferdigkokte

½ stk

Fennikel

24 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder: Sulfitter)

1 stk

Sitron

20 g

Hasselnøtter

(Inneholder: Nøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Havre, Peanøtter, Rug)

60 g

Salatblanding

75 g

Reddiker

1 pose

Dill

20 g

Tranebær

(Kan inneholde spor av: Nøtter, Peanøtter, Sesam)

1 stk

Agurk

150 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

500 g

Poteter

1 pakke

Laksefilet

(Inneholder: Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til dressing

1 ss

Smør til fisk

½ ts

Salt til fisk

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

¼ ts

Salt til sylting

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1106 kcal
Energi (kj)4626 kj
Fett64.3 g
Mettet fett17.7 g
Karbohydrater189.6 g
Sukker136.8 g
Protein52 g
Natrium92 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6