Skip to main content
Roasted Scandi salmon feast and dill sauce
Roasted Scandi salmon feast and dill sauce

Roasted Scandi salmon feast and dill sauce

with roasted potatoes and fennel salad

Allergener:
Sulfitter
Nødder
Melk
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødbeter, ferdigkokte

½ stk

Fennikel

24 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder: Sulfitter)

1 stk

Sitron

20 g

Hasselnøtter

(Inneholder: Nødder Kan inneholde spor av: Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter, Rug, Sesam, Spelt, Hvete)

60 g

Salatblanding

75 g

Reddiker

1 stk

Dill

20 g

Tranebær

(Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Sesam)

1 stk

Agurk

150 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

500 g

Poteter

400 g

Laksefilet

(Inneholder: Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til dressing

1 ss

Smør til fisk

½ ts

Salt til fisk

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

¼ ts

Salt til sylting

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

Næringsinnhold

Kalorier1103 kcal
Energi (kj)4616 kj
Fett64 g
Mettet fett17.6 g
Karbohydrater189.6 g
Sukker136.8 g
Protein52 g
Natrium572 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6