topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Roasted lamb

Roasted lamb

With red wine sauce and parsley mash

Tags:
Hvetefri
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Lammestek

500 g

Bakepotet

125 g

Cherrytomater

60 g

Rødvinssaus

12 ml

Balsamico

1 stk

Hvitløk

½ stk

Rosmarin

1 pakke

Gresskarkjerner

60 g

Salatblanding

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

3 ss

Melk (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

½ ts

Sukker (steg 3)

1 ss

Smør (steg 5)

¼ dl

Vann (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier847 kcal
Energi (kj)3543 kj
Fett57.2 g
Mettet fett27.7 g
Karbohydrater54.4 g
Sukker10.5 g
Fiber5.2 g
Protein31.4 g

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Ildfast form
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6