Har du prøvd vegetarbiter? Det er plantebaserte biter som er superraske å tilberede, og som kan smaksettes med valgfrie krydder. Vi lar dem godgjøre seg i en saus av sriracha, søt chilisaus, hvitløk, soyasaus og ketchup. Vegetarbitene serveres på en seng av luftig jasminris, og som tilbehør har vi slengt sammen en frisk agurk- og gulrotralat vendt i en asiatisk dressing. Det hele toppes med asiatisk majones, sesamfrø og ferske korianderblader.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder: Sennep, Egg)
50 g
Vegansk sesammajones
(Inneholder: Gluten, Sesam, Soya, Hvete)
1 stk
Koriander
150 g
Jasminris
1 stk
Agurk
25 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Hvitløk
40 g
Søt chilisaus
200 g
Vegansk kebab
10 g
Sesamfrø
(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nøtter, Peanøtter)
1 stk
Gulrot, Julienne
20 g
Sriracha
20 g
Asiatisk dressing
(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete, Sesam)
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
¼ ts
Salt til salat
1 ss
Ketchup til saus
¼ ts
Salt til vegetarprotein
1 ss
Smør til steking
Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Tilsett ris og salt, senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.
Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk.
I mellomtiden, grovhakk agurk.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland gulrot, agurk, asiatisk dressing og salt i en stor skål.
Bland sriracha, søt chilisaus, hvitløk, soyasaus og ketchup i en liten skål.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegansk kebab med salt og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet.
Tilsett smør og Ginger Ninja, og stek i 30 sek, til velduftende og smøret har smeltet.
Tilsett søt chiliblanding, bland godt og ta pannen av varmen.
Anrett ris i skåler.
Topp med agurksalat, vegansk kebab og sesamfrø.
Server med en klatt sesammajones og garner med revne korianderblad.