Dagens kyllingdrøm kommer garantert til å mette alle mager rundt bordet, og den er en ekte hurtigrett. Vi serverer ris, kylling stekt med løk, kremet soyasaus med tomat og røkt paprikakrydder og en skikkelig god salat med eple og gresskarkjerner. Så enkelt og så godt!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
150 g
Jasminris
1 stk
Eple
4 g
Kyllingbuljong
4 g
Røkt paprikapulver
60 g
Salatblanding
300 g
Strimlet kyllingbryst
10 g
Gresskarkjerner
(Kan inneholde Spelt, Peanøtter, Sesam, Hvete, Havre, Nøtter, Bygg, Kamut, Rug)
1 stk
Tomat
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
½ ss
Olje til steking
½ dl
Vann til saus
¼ ts
Salt til kjøtt
Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.
Tilsett ris og salt. Senk varmen til middels lav og la putre under lokk i 14 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.
I mellomtiden, del løk i to og skjær i tynne skiver.
Grovhakk tomat.
TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler!
Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Krydre kylling med en klype salt.
Stek kylling og løk under omrøring i 4-5 min, eller til gjennomstekt.
I mellomtiden, skyll salat.
Del eple i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.
Bland salat, eple, gresskarkjerner, olivenolje og en klype salt og pepper i en mellomstor skål.
TIPS: Kyllingen er ferdig når den er uten antydning av rosa i midten.
Tilsett tomat og røkt paprikapulver i pannen, og stek i 1-2 min, eller til mykt.
Senk varmen til middels og tilsett matfløte, soyasaus, vann og kyllingbuljong. La putre i 2-3 min, eller til tyknet og gjennomvarmet.
Smak til med salt og pepper.
TIPS: Tilsett en skvett vann om sausen føles for tykk.
Anrett ris i skåler.
Topp med kremet kylling.
Server salat på siden.